Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kates trendiga våroutfit – sno stilen till budgetpris

21 feb, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
kate middleton stil
Dressad kavaj stylad med klassiska sneakers! Kate är en fena på att pricka in trenderna. Här kan du klicka hem hennes tidlösa outfit.
Annons

Kate inspirerar ständigt med sin eleganta stil och vet verkligen hur man kombinerar tidlösa inslag med de senaste trenderna. Ofta kan hennes lyxiga garderob kännas ouppnåelig, men när hon nyligen besökte Landau Forte College Derby bar hon en ursnygg och förvånande vardaglig look – som hon dessutom stylat med en trendig detalj.

Till uppdraget anlände Kate i en chic boucléjacka från budgetkedjan Zara, som stylats med en vit kashmirtröja från Kiltane, kostymbyxor LK Bennett och guldörhängen från Accessorize. Ett stilsäkert val som går hand i hand med prinsessans eleganta stil!

Annons
prinsessan av wales i en vit kavaj och klassiska sneakers

Men något oväntat var Kates skoval. Hon hade nämligen bytt ut sina lyxiga pumps till ett par trendiga sneakers. Kanske har hon inspirerats av kronprinsessan Victoria som vi ofta ser i vita sneakers från Adidas. Modellen som Kate bar kommer från populära märket Veja och bröt snyggt av mot den klassiska stilen. Stylingen prickar in alla rätt och vi älskar hur hon anammar trenderna med en klassisk elegans.

Annons

Så fixar du Kates klassiska outfit

Kates outfit är en mångsidig look som kommer kunna stylas på många olika sätt i vår. Här är fem tidlösa köp som sätter prinsessans stil.

Vit boucléjacka, Arket

Elegant och tidlös jacka av bouclétyg med silverfärgade tryckknappar. Du hittar den här (reklamlänk).

vit boucléjacka med silverfärgade knappar för dam från arket
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Finstickad tröja, Stockh lm

Med denna vita tröja blir du vårfräsch på ett kick! Den har en lång ärm och är gjord i mjuk viskosblanding. Klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Annons
vit stickad tröja av viskos för dam från stockh lm
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Kortärmad stickad topp, Cos

En stickad t-shirt är ett modernt plagg som passar perfekt in i basgarderoben. Föredrar du en kort ärm är denna mjuka bomullströja ett stilsäkert val i vår. Klicka hem den här (reklamlänk).

vit stickad kortärmad tröja av bomull för dam från cos
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Blå byxor, Cellbes

Ett par marinblå kostymbyxor är ett måste i basgarderoben – i alla fall om du frågar Kate. Denna modell är gjord av ett stretchigt material och kan kläs upp och ner beroende på tillfälle. Den höga midjan och det raka benet ger en smickrande siluett. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
Blå kostymbyxa med hög midja och raka ben för dam från cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Blå kostymbyxor, Filippa K

Vill du satsa på en något mer dressad modell är denna klassiska kostymbyxa med pressveck från Filippa ett snyggt alternativ. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

blå kostymbyxa för dam från filippa k
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Små örhängen, Edblad

Kate kompletterar sin klassiska outfit med ett par subtila örhängen i guld. Dessa från Edblad har en liknande minimalistisk design och passar till både varg och fest. Spana in örhängena här (reklamlänk).

Annons
guldfärgande örhängen edblad
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Pärlörhängen, Arket

Att kungligheter älskar pärlor är ingen nyhet. Vill du anamma den snygga stilen kommer dessa pärlörhängen från Arket definitivt göra jobbet. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

pärlörhängen i guld från arket
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Sneaker, Veja

Kates sneakers har en klassisk design som blivit väldigt populär på senaste. Modellen är gjord av skinn och funkar lika bra till kostymen som till klänningen. Klicka hem dem dem här (reklamlänk).

Annons
vita sneakers av skinn för dam från veja
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Sneakers, Adidas

Vill du satsa på en mer sportig sneaker är Stan Smith-designen från Adidas alltid ett säkert kort. Dessutom är de kronprinsessan Victorias go-to skor! Klicka hem dem här (reklamlänk).

vita stan smith sneakers för dam från adidas
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Annons
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattanBrand logo
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattan
Annons