Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Modeexperten hyllar perfekta stickade klänningen

28 sep, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Trinny Woodall.
Modeexperten Trinny Woodall har stylat många kvinnor i populära tv-programmet Trinny och Susannah.
Nu delar hon med sig av höstens favoritplagg – en snygg stickad klänning från ett svenskt märke.
– Det här övergångsplagget är också otroligt mångsidigt, säger Trinny Woodall.
Annons
Malou Von Sivers favoritklänningarBrand logo
Malou Von Sivers favoritklänningar

Det finns helt klart för- och nackdelar med att hösten är här, men många är överens om att hösten har det snyggaste och skönaste modet – vädret tillåter att du klär dig i snygga stickade plagg och lager på lager igen.

Ett av de skönaste och mest omtyckta höstplaggen är helt klart den stickade klänningen. Den passar fint både till vardags, på jobbet och till och med på fest, och går att klä både upp och ner beroende på tillfälle. Du kan matcha dem med sneakers eller knähöga stövlar, en kavaj eller skinnjacka.

Annons

Stylisten hyllar stickade klänningen

Modeexperten Trinny Woodall, känd från program som Trinny och Susannah är också förtjust i den stickade klänningen, och i en video på Instagram visar hon en lila stickad klänning från svenska märket Cos som en av sina favoriter. Klänningen, som också finns i grönt, är hellång och har långa ärmar, och beskrivs som ”lika delar bekväm och chic” av tv-profilen.

Trinny Woodall i tv.
Trinny Woodall är en välkänd modeexpert.

– Det här övergångsplagget är också otroligt mångsidigt. Det är luftigt men också tillräckligt varmt för att bära i kallare temperaturer, säger Trinny Woodall om klänningen.

Annons

I videon tipsar hon också om att styla klänningen med en axelremsväska som hängs över kroppen.

– När du bär något som kramar kroppen lite men samtidigt är lite formlöst kan det vara bra att ha en väska över kroppen för det gör ett lyft till brösten och definierar midjan lite.

Klänningen från Cos är ribbstickad i en blandning av viskos och nylon – du kan läsa mer om klänningen samt klicka hem den här (reklamlänk).

Trinny Woodall: rosa ribbad klänning från Cos
Annons