Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier

Ugnsbakad camembert med valnötter och varm honung

30 sep, 2014
AvCaroline Löfgren
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Ugnsbakad camembert med valnötter och varm honung

(4 personer)
1 ask camembert
1 dl flytande honung
½ dl grovhackade valnötter

Till servering:

ett gott surdegsbröd

Beredning:

Öppna asken och ta bort papperet. Lägg tillbaka osten i asken och sätt in den mitt i 200° varm ugn och baka i 7–10 min. Värm under tiden honung och valnötter lite lätt i en kastrull. Häll valnötter och honung över den varma osten och servera tillsammans med surdegsbröd.

Av Linda Lundgren

Foto COLOURBOX

Annons