Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Äggröra med laxrom och dill

06 apr, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

(6 personer)
6 ägg
1 dl grädde eller mjölk
salt och grovmalen vitpeppar
smör till stekningen
120 g laxrom eller annan rom
2 kvistar plockad dill

Beredning:

Vispa ägg och grädde, salta och peppra. Smält en klick smör utan att det tar färg. Häll i äggsmeten och rör tills röran börjar bli krämig. Fördela i portionsformar och lägg 1 msk rom på toppen.

Garnera med rikligt med plockad dill.

Av Tore Gustafsson

Annons