Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Äggsallad med chili och rostade pinjenötter

06 apr, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Tore Gustafsson

6 kokta ägg
2 msk thailändsk fisksås
2 msk risvinäger
2 msk strösocker
1 hackad vitlöksklyfta
1 urkärnad och finhackad röd chilifrukt
50 g koriander, grovhackad
50 g pinjenötter

Beredning:

Skala och dela äggen och lägg upp dem fint på ett fat. Blanda fisksås, risvinäger och socker, rör tills sockret löser sig. Blanda ner övriga ingredienser utom pinjenötterna och ringla det över äggen.

Rosta pinjenötterna i torr panna och strö dem över äggen.

Annons