Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Amy Adams make offrade sin egen karriär för familjen

02 mar, 2023
AvAino Oxblod
FotografTT.
Amy Adams är en av Hollywoods mest meriterade skådespelade, och har varit nominerad sex gånger på Oscarsgalan.
Sedan 2002 är hon tillsammans med maken Darren Le Gallo, som valt att ta ett steg tillbaka för att stötta hustruns karriär – och hålla ihop familjen.
– Min make är en extremt kompetent vårdnadshavare, säger Amy Adams.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

När Hollywood-stjärnan Amy Adams träffade sin blivande make Darren Le Gallo var de båda aspirerande skådespelare som tog teaterlektioner. De blev snabbt vänner, men hade båda varsin partner, så det dröjde ett år innan de började dejta.

2002 blev de tillsammans, och kort därefter började Amy Adams karriär gå som på räls. Hon började synas allt mer i tv-serier och filmer, samtidigt som relationen med Darren utvecklades. Under årtiondet som följde hann de förlova sig, gifta sig och skaffa barn ihop – dottern Aviana Olea Le Gallo föddes i maj 2010.

Annons

När det började gå bra för Amy Adams i Hollywood valde Darren Le Gallo att lägga sina egna skådespelardrömmar på hyllan för att fokusera på deras relation, och hålla ihop familjen. Amy Adams har berättat om makens stöd, och konstaterat att de två aldrig har tävlat mot varandra, trots att de från början hade samma karriärsmål.

Amy Adams med maken.
Amy Adams och maken Darren har varit ihop i 20 år.

– Han tävlar inte mot mig. Han har en otrolig talang, och de finns inte många sådana personer i världen. Han ser inte mina framgångar som sitt eget misslyckande, har Amy Adams sagt.

Annons

Amy Adams om makens uppoffring

Skådespelaren är också medveten om makens uppoffringar för familjens skull.

– Han har offrat mycket. Men han reser med mig och ser till att hålla ihop familjen, och jag uppskattar verkligen det. Men jag värderar det inte för att det är en man som gör det, utan för att han är min partner. Min make är en extremt kompetent vårdnadshavare.

Darren Le Gallo har i stället återupptagit en gammal hobby som är lättare att kombinera med hustruns skådespelarjobb – att måla. Han har tagit examen i måleri och delar med sig av sina målningar på sociala medier.

Annons

För Amy Adams är maken och dottern hennes första prioritet, och därför är hon petig med vilka filmer hon väljer att göra-

– Jag har det så bra med min make och min dotter att alla projekt jag väljer måste vara något jag verkligen känner mig manad att göra.

Källa: Brightside.

Annons