Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

David Beckhams okända syster – oväntade bilden

02 jun, 2022
AvAino Oxblod
FotografInstagram, TT.
David Beckham är en av världens kändaste fotbollsspelare genom tiderna, och hela hans familj lever i intensivt rampljus.
Storasystern Lynne ser man dock inte mycket av – därför blev många förvånade över de privata bilder som David publicerade på hennes 50-årsdag.
”Ber om ursäkt”, skriver David Beckham till bilderna på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

David Beckham, 47, var under många år en av världens mest framgångsrika fotbollsspelare. Han var lagkapten för Englands landslag och spelade under sin karriär i klubbar som Manchester United och Real Madrid. Med hustrun Victoria Beckham har han också blivit ett av de allra mest bevakade kändisparen, och nu växer deras fyra barn Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper också upp i rampljuset med miljontals följare och egna karriärer.

David Beckhams syskon har däremot inte hamnat i rampljuset på samma sätt som hans fru och barn – därför var det många som reagerade när stjärnan grattade sin storasyster Lynne på födelsedagen när hon fyllde 50 år.

Grattade med gammal bild

Det var i ett inlägg på Instagram som fotbollsstjärnan lade upp gamla bilder på sin syster och skickade sina gratulationer, samt en ursäkt för bildvalet.

Annons

”Gratulerar på 50-årsdagen, Lynne. Hoppas du får en fantastisk dag syrran, det förtjänar du”, skrev han till inlägget, för att sedan fortsätta:

”Ber om ursäkt för den andra bilden”.

Den andra bilden i inlägget är en tonårsbild från skolkatalogen, där Lynne ler stort. För fansen som inte vet hur Davids syster ser ut kom bilden också som en chock, då det är svårt att se likheterna mellan de två syskonen.

Lynne brukar inte dyka upp på David Beckhams sociala medier, och de två uppges inte ha en särskilt nära relation. Det är dock David som ska ha köpt huset Lynne bor i till henne, i staden Romford i England. Huset är värt omkring tre miljoner kronor, skriver The Mirror.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons