Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Här är Krokodiljägaren Steve Irwins barn i dag

25 jul, 2022
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Terri och Steve Irwin
Djurkämpen Steve Irwin blev bara 44 år, men innan han dog hann ”Krokodiljägaren” skaffa sig två barn med hustrun Terri Irwin.
Så här ser de ut i dag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

I slutet av 90-talet och början av 00-talet blev Steve Irwin känd som ”Krokodiljägaren” för hela världen tack vare programmet med samma namn.

I serien fick tittarna följa honom och frugan Terri Irwin när de tog hand om och lärde oss om olika djur i Australien. Men i september 2006 dödades den älskade Steve Irwin av en spjutrocka när han höll på att spela in en dokumentär.

Lämnade efter sig två barn

Innan dess hann han få två barn. Dottern Bindi och sonen Robert.

I helgen fyllde dottern Bindi Irwin 24 år, något som hon bland annat firar med att lägga upp ett inlägg på Instagram där hon visade tacksamhet för livet och för sin familj.

”Det senaste året har varit fyllt av enormt mycket utveckling, oförutsägbara/utmanande stunder och främst av allt kärlek som sträcker sig bortom mina vildaste drömmar. Utan att de har insett det själva har min fina familj givit mig den största gåvan som finns i år tack vare sina enorma handlingar var och varannan dag”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Mina svärföräldrar, gåvan att avståndet inte står i vägen för vår relation. Min mamma, gåvan av uthållighet, styrka och en klippa i stormen att luta sig emot. Min bror, gåvan av livsglädje och att påminnas om att inte svettas över varenda liten sak. Min make, gåvan av ständig stöttning och oändlig snällhet. Min älskade dotter, gåvan att hitta det vackra i allt och att springa mot lycka (och såpbubblor, vilket är samma sak för henne) med ett öppet hjärta”.

Hon avslutar:

”Jag är så tacksam för att få ännu en resa runt solen och ännu ett år att göra mitt bästa för att göra skillnad i världen. Tack till alla ni som varit en del av min resa, jag är så ofantligt tacksam för er”.

Steve Irwins sons fina ord till systern

18-åriga Robert Irwin har delat med sig av en hälsning till födelsedagsbarnet.

”Grattis till den här legendaren till syster! Tack för att du är någon som jag alltid kan vända mig till för att få råd, stöttning, vänlighet och ett gott skratt. Bindi, du är verkligen en boss! Du jobbar hårt, är en fantastisk syster och en otroligt mamma till Grace. Hon kan skatta sig lycklig! Älskar dig”.

Båda barnen har sannerligen följt i sina föräldrars fotspår och jobbar bland annat som naturvårdare. De är dessutom med i tv-serien Crikey! It's the Irwins tillsammans med sin mamma Terri.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons