Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Här är premiärdatumet för Handmaid's Tale säsong 2!

19 feb, 2018
AvMalin Karlberg
I slutet av april har den Emmy- och Golden Globe-belönade serien "The Handmaid's Tale" premiär för sin andra säsong. Se de nya bilderna här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I vår kommer andra säsongen av tv-succén The Handmaid’s Tale – och nu har HBO Nordic satt ett releasedatum för Sverige. Andra säsongen inleds med ett dubbelavsnitt torsdag 26 april 2018. Det är med andra ord gott om tid för dig som missat första säsongen att titta ikapp!

Säsong 2 kommer att bestå av 13 avsnitt och HBO Nordic släpper ett nytt avsnitt varje torsdag efter säsongspremiären. The Handmaid’s Tale bygger på romanen med samma namn, skriven av Margaret Atwood. Säsong 2 fortsätter dock efter att bokens handling tagit slut och vi får följa huvudrollsinnehavaren June, som i slutet av första säsongen visade sig vara gravid.

Annons

Under andra säsongen följer vi hennes graviditet och kamp för att befria sitt ofödda barn från fasorna i Gileads dystopiska värld.

Se trailern till säsong 2 här!

Foto: HBO Nordic

Annons