Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

8 kändispar du inte visste hade barn ihop

21 dec, 2022
AvJosefin Westin
Fotograftt
Kändisar som har barn ihop
De har varit öppna med sitt förhållande till varandra men tysta om sitt familjeliv – och avslöjat sina barn långt senare.
Här är åtta kändispar som du inte visste hade barn ihop.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Video: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
Video: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Enrique Iglesias och Anna Kournikova

Paret Enrique Iglesias och Anna Kournikova träffades redan 2001. Den eftertraktade artisten och kvinnliga tennisspelaren blev ett superpar. Enrique Iglesias berättade i intervjuer att förhållandet med Anna var hans första seriösa relation.

Enrique Iglesias och Anna Kournikova

2007 föddes deras tvillingar, Nicholas och Lucy, och 2020 deras dotter Mary. I båda fallen hölls graviditeten hemlig. Mer än så är inte känt om deras barn. Enrique Iglesias och Anna Kournikova lever båda två ett liv bakom rampljuset.

Annons
Enrique Iglesias och Anna Kournikova

”När jag blev gravid minskade jag arbetsbördan och insåg att jag vill ägna all min tid åt mina barn. Att vara med dem är lycka, jag är inte redo att missa en enda sekund”, säger Anna i en intervju med den brittiska tidningen The Sun.

Paret håller ihop än i dag men har aldrig gift sig.

”Giftemål är inte viktigt för mig. Jag tror på att vara öppen och att lita på varandra och att fullt ut respektera varandra”, säger Anna.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Adam Brody och Leighton Meester

Skådespelarna Adam Brody från OC och Leighton Meester från Gossip Girl blev ett par 2013, gifte sig 2014 och fick sin dotter, Arlo Day, 2015. Men de hade träffats i jobbet som skådespelare många år innan dess

Annons

De överraskade fansen med det plötsliga beskedet om deras sons födelse 2020. Brody hyllade sin fru ett år senare:

Adam Brody och Leighton Meester

”Hon är bokstavligen Jeanne d'Arc. Hon är liksom den starkaste, bästa person jag känner. Hon är min moraliska kompass och norra stjärna, och jag kan bara inte säga tillräckligt bra saker om hennes person. Det är galet”, skriver US Weekly.

Paret gör få offentliga framträdande tillsammans och det är oftast i samband med Adam Brodys premiärer.

Annons

Laurence Fishburne och Gina Torres

Skådespelarna Laurence Fishburne och Gina Torres från serien Firefly gifte sig 2002 och fick 2007 sitt gemensamma barn, dottern Delilah. Matrix-stjärnan Fishburne hade två barn sedan ett tidigare förhållande.

Laurence Fishburne och Gina Torres

Tio år sedan gick paret ut med att de hade separerat. 2018 skilde sig senare paret. Gina Torres sågs snabbt dejta nya män medan Laurence Fishburne tog det lugnare. Han såg framemot att börja dejta igen. Under 2022 hade Fishburne istället sin dotter vid sin sida på premiären av hans dokumentär The cave of Abdullam.

Annons

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Skådespelaren Alexis Bledel från serien Gilmore Girls träffade motspelaren Vincent Kartheiser under inspelningen av serien Mad Man och har varit gifta sedan 2014. Ett år senare fick de en pojke helt i hemlighet. De släppte varken namn eller bild på honom under lång tid.

Det var inte ens de själv som avslöjade att de fått barn utan Alexis Bledel motspelare i Gilmore Girls, Scott Paterson, som berättade för Glamour att Alexis var "en stolt nybliven mamma och gift och lycklig."

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Paret har fokuserat på sina karriärer men sällan dykt upp vid officiella sammanhang tillsammans på många år. Hösten 2022 kom nyheten att paret har gjort slut efter åtta år som gifta.

Annons

Adam Driver och Joanne Tucker

Skådespelaren Adam Driver tycks vara hett villebråd men faktum är att han har varit upptagen ett bra tag. Han träffade sin fru, skådespelaren Joanne Tucker, medan han pluggade på teaterskolan Julliard i New York. Båda har gjort massa soloprojekt men setts nu senast i HBO-serien Girls.

Adam Driver och Joanne Tucker

Paret gifte sig 2013 och har varit privata utanför tv-rutan. Adam Driver och Joanne Tucker fick barn 2016 men höll det hemligt i två år och hemligheten kom ut av misstag när Joannes syster Instagramkonto blev öppet.

Annons

Adam bekräftade också att de hade ett barn, men först 2019 och berättade om hur det var att hålla sonen hemlig. Han jämförde det med en militär operation.

Alan Ruck och Mireille Enos

Skådespelarna Mireille Enos från serien The Catch och Alan Ruck gifte sig 2008. De har två barn ihop: dottern Vesper Vivianne född 2010 och sonen Larkin Zouey född 2014.

Alan Ruck och Mireille Enos

Om svårigheterna med att få ihop balansen i livet mellan jobb beskriver hon som överväldigande men tillägger för People:

Annons

”Allt går underbart. Barnen är friska, arbetet går bra och min man är fantastisk.”

Alan Ruck är mest känd för sin roll i Fira med Ferris 1986 men har gjort en massa roller sedan dess. Från 2018 har han haft en roll i HBO-serien Succession.

Jessica Biel och Justin Timberlake

Jessica Biel och Justin Timberlake har varit ett powerpar i många år och verkligen en askungensaga. I sin självbiografi berättar sångaren Justin Timberlake om när han föll för skådespelerskan Jessica. De var båda två på en fest 2007 och Justin hade dragit ett torrt skämt och den enda som skrattade var Jessica Biel. Där och då blev han intresserad av henne och insåg att hon hade lika torr och mörk humor som henne.

Jessica Biel och Justin Timberlake

Paret gifte sig 2012 och fick sitt första barn 2015, deras son Silas. 2020 välkomnade dom sitt andra barn, sonen Phineas, men i hemlighet. Först lång tid efteråt började Jessica prata om sin yngsta son.

Annons

2022 firade paret tio år som gifta och förnyade sina löften i Italien.

Eva Mendes och Ryan Gosling

Sist men inte minst, är stjärnparet Eva Mendes och Ryan Gosling. De har varit tillsammans mer än ett årtionde men dom är medvetet väldigt privata. Paret har varit sammankopplade sedan de spelade ihop i filmen The Place beyond the pines 2011. Där spelade dom ett par med en liten son.

Eva Mendes och Ryan Gosling

Paret fick sin första dotter, Esmeralda, 2014 och sin andra, Amada, 2016.

Annons

Eva Mendes har berättat för tidningen People att hon aldrig ville ha barn tills hon blev kär i Ryan Gosling.

”Jag hade tur att få jobba arslet av mig i 20 år. Jag ville aldrig ha bebisar förut förrän jag blev kär i Ryan, och det löste sig liksom där jag var då, 40 år, och fick mitt första barn.”

Eva Mendes visade i november 2022 up en tatuering som hon hade på sin handled där det sto ”De Gosslings” och hintade om att paret gift sig. I en intervju med tv-kanalen Channel Nin's Today berättar hon att hon skaffade tatueringen för flera år sedan och att hon fått många konstiga frågor. Men kommenterade inte ett eventuellt giftemål mer än att hon vill hålla sitt kärleksliv ”mysteriskt”.

Annons