Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Ny musikstjärna klar för kungliga bröllopet!

14 feb, 2018
AvMalin Karlberg
Han har skrivit den mest populära bröllopslåtaren just nu och är en av Storbritanniens största artister. Så det är kanske inte så förvånande att Ed Sheeran ombetts uppträda på bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tidigare i veckan blev det klart att Elton John ska spela på det kungliga bröllopet, som äger rum 19 maj. Nu är nästa artist klar för bröllopet, uppger Us Weekly. Det är den brittiske popartisten Ed Sheeran som blivit ombedd att uppträda.

– Prins Harry har personligen bett Ed att spela på hans bröllopsdag, säger en källa till tidningen.

Ed Sheeran är vän med prins Harrys kusin, prinsessan Beatrice, och artisten berättade redan i december att han var öppen för möjligheten.

– Ja, varför inte? Om jag är ledig, svarade han när reportrar frågade honom om han kunde tänka sig att uppträda på bröllopet.

Ed Sheeran har bland annat skrivit låten ”Thinking Out Loud”, som två år i rad varit den mest spelade första dansen-låten på bröllop, enligt Spotify. Det är med andra ord ganska troligt att just denna hit, en stämningsfull ballad som handlar om livslång kärlek, finns med bland prinsparets önskemål.

Se den officiella musikvideon här:

Läs även:

Allt om Harry och Meghans bröllop

Meghan Markle har valt sin brudklänningsdesigner

Inspireras av Meghan Markle – 3 färdiga looks!

7 starka anledningar att älska Meghan Markle

Annons