Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Sandra Bullock har slutat skådespela – för barnens skull

04 jan, 2023
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sandra Bullock

Efter 30 år som självklar stjärna i Hollywood har Sandra Bullock tagit ett steg tillbaka som skådis.
Anledningen? Hon vill vara mer med sina barn.

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sandra Bullock, 58, slog igenom i filmen Demolition man 1993, när hon spelade emot bland andra Sylvester Stallone, 76, och Wesley Snipes, 60.

7 oväntade kändispar genom tidernaBrand logo
7 oväntade kändispar genom tiderna

Karriären fortsatte spikrakt uppåt och sedan dess har vi sett henne i filmer som Speed, Miss secret agent och The blind side, som hon också erhöll en Oscar och en Golden globe för.

Därför har Sandra Bullock tagit en paus

Sedan knappt ett år tillbaka har hon dock tagit en paus. I en intervju med Entertainment tonight från mars förra året berättar Sandra Bullock nämligen att hon slutar skådespela på obestämd tid, för att i stället vara på den plats som gör henne lyckligast. Och det är hemma med sina barn: Louis, 12, och Laila, 10.

– Jag tar mitt arbete på stort allvar när jag jobbar. Det är jobb som pågår 24/7. Och nu vill jag bara med mina barn och min familj dygnet runt, säger hon.

Annons

– Så det är där jag kommer vara nu under ett tag.

Sandra Bullock har också en plan på hur hon ska tillbringa sin mammaledighet.

– Jag ska ta hand om alla deras behov. Deras sociala kalender.

Gravity-stjärnan förklarar samtidigt att hon kommer att ta det säkra före det osäkra, så att inga barn blir sjuka när de är hos henne.

– Alla föräldrar kommer att prata om mig som den galna pandemitanten. De ska veta att deras barn kommer att komma hem igen utan covid när de besöker vårt hus, säger hon.

Sandra Bullock gifte sig med tv-profilen Jesse James 2005, men efter att det uppdagades att han varit otrogen skilde de sig 2010. Då hade hon adopterat lillgrabben Louis Bardo Bullock.

I dag är hon tillsammans med fotografen Bryan Randal. De blev ett par 2015 och samma år berättar Sandra Bullock att hon adopterat en dotter: Laila Bullock.

– Randall är den förebild som jag vill att mina barn ska ha. Jag håller inte alltid med honom och han håller inte alltid med mig, men han är en förebild även när jag inte håller med honom. Han är den exakt rätte föräldern att befinna sig i den här positionen, sade Sandra Bullock när hon gästade Jada Pinkett Smiths talkshow Red Table Talk.

Annons

”Visste att jag inte skulle bli en ung mamma”

I samma veva öppnar hon upp om hur det var att adoptera.

– Det gör mig väldigt känslosam, men jag känner verkligen att det var min mamma som gav mig de här barnen, säger hon och berättar att hon fick nys om de små liven när hon besökte staden där hennes egen mor ligger begraven.

– Jag visste hela tiden att jag skulle bli en mamma. Jag visste också att jag inte skulle bli en ung mamma. Jag var som i ett hjul, men det är svårt när samhället är på en och berättat hur man ska sköta sitt mödraskap.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons