Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Supermodellen Gisele Bündchen har en okänd tvilling – här är systern Patricia

08 jan, 2022
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
Gisele Bündchen
Den brasilianska supermodellen Gisele Bündchen, 41, föddes fem minuter före sin tvilling Patricia. Så här ser den okända lillasyrrans liv ut idag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: 7 saker du vill veta om supermodellen Gisele BündchenBrand logo
TV: 7 saker du vill veta om supermodellen Gisele Bündchen

Gisele Bündchen växte upp i en brasiliansk-tysk familj i Rio Grande do Sul tilllsammans med sina föräldrar och fem systrar. Som 13-åring deltog Gisele i en skönhetstävling i Brasiliens huvudstad São Paulo och kom på femteplats. Där började resan mot att bli 2010-talets bäst betalda modell. Gisele har synts i kampanjer och på catwalks för modehus som Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Donna Karan, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent och Victoria’s Secret, för att nämna några.

Annons

Tvillingsyrran Patricia hade precis som Gisele modellambitioner och gick i tidiga tonåren en kurs tillsammans med Gisele där de skulle lära sig att få bättre hållning. Sedan tog hennes liv en annan vändning.

Patricia jobbar som Giseles manager

Gisele och Patricia är tvåäggstvillningar men lik väl har båda gyllene mörkblont långt hår och bländande leenden. När modelldrömmarna inte uppfylldes för Patricia i samma takt som för Gisele, tog hon beslutet att börja jobba som Giseles manager och talesperson istället.

Patricia har hållit en låg profil under åren och har till skillnad från systern inga öppna konton i sociala medier. Däremot dyker det upp hyllningar till Patricia titt som tätt på Giseles kanaler.

Hyllade tvillingen på 40-årsdagen

Systrarna delar intresse för natur, yoga, meditation och balans i livet. Sommaren 2020 fyllde Gisele och Patricia 40 år. I ett långt Instagraminlägg med tillhörande bildspel lovordade Gisele inför nära 20 miljoner följare sin tvilling.

Annons

”Idag får jag och Pati fira fyra decennier av att vi lever på denna fantastiska planet! Vilken tur jag hade som föddes med min tvilling och bästa vän!”, skrev supermodellen.

Bilderna visade deras starka band och fick tummen upp av svenska superstjärnan Victoria Silvstedt.

Att systrarna står varandra nära ungår knappast någon. På fjolårets födelsedag postade Gisele ett inlägg med texten:

”Grattis på födelsedagen super Pati! Tack för att du varit min bästa vän sedan dagen vi föddes. Älskar dig av hela mitt hjärta!!!”

Annons

Både Patricia och Gisele lever idag familjeliv. Gisele är sedan 2009 gift med Tom Brady, proffsspelare i amerikansk fotboll. Tillsammans har de tre barn. År 2010 gifte sig Patricia med landsmannen Rodrigo Pereira. Bröllopet uppmärksammades stort eftersom Gisele var syrrans brudtärna.

Källa: People

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
Annons