Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Tjuvkika på nya säsongen av Bonusfamiljen

20 dec, 2017
AvHelena Sjögren
SVT:s dramaserie "Bonusfamiljen" är tillbaka i slutet av januari 2018. Men redan nu kan du tjuvkika på den nya säsongen. Titta på trailern redan nu!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I början av 2017 fick vi för första gången stifta bekantskap med Lisa (Vera Vitali), Patrik (Erik Johansson), Katja (Petra Mede), Martin (Fredrik Hallgren) och alla andra karaktärer SVT:s samtidsdrama ”Bonusfamiljen”.

När den andra säsongen börjar har det gått sex månader sedan sist. En bebis har kommit in i bilden men vi får även stifta bekantskap med Lisas syster Emma (Regina Lund) och kampsporttränaren Branco (Dragomir Mrsic). Precis som i den första säsongen står det snabbt klart att det inte alltid är helt lätt när gamla familjeband byts mot nya.

Även skådespelarna Johan Ulveson, Ann Petrén, Martin Luuk, Amanda Lindh, Frank Dorsin, Jacob Lundqvist, Leo Razzak, Marianne Mörck och Barbro ”Lill-Babs” Svensson kommer tillbaka till seriens andra säsong.

Bakom serien står Moa Herngren, Clara Herngren, Felix Herngren, Calle Marthin, Jesper Harrie och Ditta Bongenhielm. Produktionen har redan fått klartecken för en tredje säsong som kommer att börja filmas i april 2018. Premiär väntas under våren 2019.

Annons

Felix Herngren har tidigare sagt till Expressens blogg Spoiler Alert att han inte utesluter att det kommer mer.

– Jag gör gärna fler säsonger, det vore jättekul. Och jag tror att alla vi som har skrivit manus, skådespelarna och regissörerna är jättesugna på att göra mer och det finns många historier kvar att berätta. Men det ligger helt hos SVT om de känner att de kan gå vidare med serien och tycker att det känns spännande, sa han i april 2017.

Bonusfamiljen säsong 2 har premiär måndag den 29 januari klockan 21 i SVT1!

Här kan du se trailern till ”Bonusfamiljen” säsong 2!

Artikeln publicerades först på Året Runt.

 

Annons