Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

4 sommardrömmar

16 jul, 2015
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
shadylace-droog-parasoll
shadylace.droog.solparasoll

Solparasollen Shadylace. En klassiker från holländska Droog. Älskar allt från det lövmönstrade materialet som silar solljuset till den lilla fågeln på toppen. 3 495 kr på www.balkongshoppen.se.

Annons
hammock-dalom

Hammockar är kanske inte det vackraste som finns, men bland det skönaste. Hillerstorps vita Dalom är inte så dum, speciellt inte om de kompletteras med en tjock vacker dyna och några sköna kuddar. Dalom är tillverkad i FSC-märkt kärnfuru. Pris 2 995 kr på www.trademax.se.

Holly-sikadesign-hangstol

Lite gung för kroppen ger ro i själen. Så en hängstol för utomhusbruk vore toppen. Gärna Holly Swing från Sika Design. Handgjord i bambu och rotting. Pris 3 075 kr från www.artilleriet.se.

Annons
indiska.kuddar

Kuddar gör onekligen att man sitter lite skönare. Och i detta fallet är det ”more is more” som gäller. Indiska brukar ha fina till ett bra pris.

Annons