Trendar: Bokrecensioner Kändisar Musik Film och tv Litteratur Teater Se ''Vad är grejen med?''

Boktipset – Syditaliens kök och skafferi

15 feb, 2015
AvCarolin Nordmark
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Syditaliens kök och skafferi, av Hannu Sarenström och Sanna Töringe (Bonnier fakta)
Syditaliens kök och skafferi, av Hannu Sarenström och Sanna Töringe (Bonnier fakta)
medelhavssallad
bild-Syditaliens-kok-och-skafferi
Annons

Här sveps man med till Sicilien, Apulien, Kalabrien och Basilicata och får smaka på vad årstiderna erbjuder. Underbara matbilder (man kan nästan känna dofterna) och 140 recept varvas med sköna miljöer som lockar till semester. Jag hoppar på närmaste plan till Italien!

Sanna Töringe och Hannu Sarenströms har skrivt flera mat- och trädgårdsböcker, och Syditaliens kök och skafferi är deras första bok tillsammans. En perfekt present!

Annons