Trendar: Bokrecensioner Kändisar Musik Film och tv Litteratur Teater Se ''Vad är grejen med?''

Höstens kokböcker

14 aug, 2014
AvCaroline Löfgren
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Delicious-av-Roy-Fares

av Roy Fares (september på Bonnier Fakta)

Den mästerlige konditorn Roy Fares är tillbaka med ännu en bok full av oemotståndliga godsaker. Dessutom bjuder Roy på sina bästa recept på julens sötebröd.

Sweet-food-and-photography-Linda-Lomelino

av Linda Lomelino (oktober Bonnier Fakta)

Annons

Ta del av Lindas bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker. Hon delar även med sig av tips på hur du bäst lyckas med att fotografera dina skapelser.

The-Bread-Exchange-Malin-Elmlid

av Malin Elmlid (oktober Norstedts förlag)

En spännande bok om Malin som upptäckte tjusningen med att baka bröd, så pass mycket att hon till slut fick börja skänka bort hälften av alla bröd och limpor.

Annons