Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Lila och grön sallad

15 jun, 2014
AvDiana Dontsova
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

2783-4 (1)-2

lilasallad

151-3-3

img_3485-2

img_3518-2

Annons

 

Recept på lilagrön sallad:

Rödkål (räcker med 1/4 av kålen)

Ruccola

Björnbär

Gröna små tomater

(Pumpafrö)

Flingsalt

Strimla rödkålen och skölj ruccolan. Lägg upp på ett stort fat och lägg på skivad grön tomat och björnbär. Avsluta med pumpafrön och flingsalt.

 

Vinägrett:

1 dl rapsolja

Pressad citrusfrukt, apelsin, clementin eller lime

2 msk honung

Salt

Peppar

Pressa ur all saft från citrusfrukten. Blanda saften med resten av ingredienserna. Salta och peppra. Häll vinägretten över salladen. Servera!

Annons