Trendar: Se ''Dagen som förändrade allt'' Mitt liv Livet med barn Kärlekshistorier BUP-upproret Våld i nära relationer

Chuck Norris otroliga upptäckt – hade en okänd dotter

18 apr, 2023
AvAino Oxblod
FotografTT.
Chuck Norris trodde att han visste hur många barn han hade – men 26 år efter en otrohetsaffär kom sanningen fram.
1991 fick skådespelaren veta att han hade en okänd dotter, som han i dag har en fin relation till.
”Jag behövde inte dna eller blodprover”, skrev Chuck Norris i sin självbiografi.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet

Walker, Texas ranger-skådespelaren Chuck Norris, 83, träffade sin första fru långt innan han blev känd – redan i gymnasiet blev han och Dianne Holechek ett par. I december 1958 gifte de sig, bara ett halvår efter att ha tagit studenten. Paret fick två söner tillsammans, Mike och Eric, och höll ihop i 30 års tid.

Även om paret skilde sig 1988 har Hollywoodstjärnan alltid bara talat gott om sin ungdomskärlek, och hur hon stöttade honom i skådespelarkarriären.

Annons

– Hon har alltid varit väldigt stöttande när jag velat nå mina mål. Hon klagade aldrig, inte ens när vi kämpade för att få det att gå ihop, har Chuck Norris berättat.

Men äktenskapet var inte helt utan problem. I sin biografi från 2004 berättar Chuck Norris att han har en kärleksaffär med en annan kvinna, Johanna, 1962. Chuck var med i amerikanska flygvapnet och var stationerad i Kalifornien, där han hade en kortare romans med Johanna, som inte visste att han redan var gift. De två gick sedan skilda vägar, och Chuck trodde aldrig att han skulle ha något med henne att göra igen.

Chuck Norris upptäckte dottern

Det skulle dröja 26 år innan Chuck Norris hade anledning att tänka på Johanna igen. Det var nämligen då hennes dotter Dina Morris hörde av sig – och berättade att det var han som var hennes pappa. Johanna hade inte velat berätta vem pappan var, och när det kommit fram försökte hon övertala dottern att inte höra av sig till Chuck.

Annons

Men Johanna hade inte behövt oroa sig. När chocken lagt sig tog Chuck Norris emot sin okända dotter med öppna armar. I sin självbiografi berättar skådespelaren att han under deras första möte kramade om dottern och att de båda grät. För Chuck kändes det som att han hade väntat på dottern i hela sitt liv.

”Jag behövde inte dna eller blodprover”, skriver han i boken.

Trots att de inte kände till varandra förrän Dina var vuxen så har far och dotter byggt upp en nära relation, som håller än i dag.

Annons

Sedan 1998 är Chuck Norris gift med Gena O'Kelley, som han har barnen Danilee och Dakota med.

Chuck Norris och frun Gena O'Kelley.
Chuck Norris med sin nuvarande fru Gena.
Fem favoriter från Femina – Nostalgispecial – 80-talsparBrand logo
Fem favoriter från Femina – Nostalgispecial – 80-talspar
Annons
Annons