Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Äntligen påskhelg!

06 apr, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Påsken är ju onekligen en av de största mathögtiderna, så vi har dukat upp en rejäl påskbuffé där klassikerna har fått lite mer sting och internationella influenser. Allt från små sill- och äggrätter via skinka och lamm till fruktsallad. Håll till godo!

Toast med pocherade ägg och rökt lax
Tomatsill med bacon
Gravad sill
Klargravad sill med rödbetor
Äggröra med laxrom och dill
Valnötsbröd med rostad paprika och parmesan
Äggsallad med chili och rostade pinjenötter
BBQ-lammlägg
”Spicy” rotfruktssallad
Senapscoleslaw
Thailax med nudelsallad
Grönsaksomelett med rostad spickeskinka
Äggakaka med rökt lamm och vårlökssalsa
Vit brownie med kokos
Fruktsallad med mörk rom och kanel

Trevlig helg och glad påsk till er alla!

Annons