Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Flarn med citron och parmesan

17 feb, 2012
AvFemina
flarn med citron och parmesan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
flarn med citron och parmesan.

(ca 8 st)
16 supertunna skivor av baguette

11/2 dl crème fraiche

2 dl finriven parmesanost

1 liten vitlöksklyfta

2 tsk rivet citronskal

2 msk finhackad persilja

salt och peppar

Beredning: Lägg ut brödskivorna på ett ugnsgaller. Ställ in i 125° varm ugn och torka, inte rosta, tills bröden blir spröda, 10–15 min.

Blanda resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Fördela crèmen på hälften av bröden och lägg försiktigt de resterande bröden ovanpå som ett lock.

Först publicerat i Femina nummer 2 2012. Av JAN-ERIK HAGBOHM Foto PETER KAM.

Annons