Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Fruktsallad med mörk rom och kanel

06 apr, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Tore Gustafsson

Går bra att göra i förväg.

(6 personer)
1 melon i fina bitar, gärna honungs- eller liknande, dock inte vattenmelon
1 ananas, skuren i fina bitar
3 apelsiner i fileade klyftor
1 dl vatten
1 dl honung
2 kanelstänger
1⁄2 dl mörk rom

Beredning:

Blanda melon, ananas och apelsin i en skål. Koka upp vatten, honung och kanel och rör så att det löser sig. Låt stå och dra i 1⁄2 tim. Slå i rommen och häll den ljumma blandningen över frukterna.

Annons