Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Här är Marabous nya choklad – och så smakar den

04 apr, 2016
AvFemina
En ny smak av Marabous choklad är här. Och vi kan avslöja hur den smakar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Chokladjätten Marabou överraskar ständigt med nya smaker. Nu lanseras den senaste smaken i ledet: Marabou Oreo Filled, en chokladkaka med Oreofyllning. Och det är verkligen något för chokladälskaren.

– Idag presenterar vi stolt vår största och mest generösa chokladkaka på länge! Ett helt lager Oreokex i mitten av en massiv chokladkaka – storslaget gott! säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou.

 

Oreokexet har sedan det lanserats i Sverige blivit populärt bland svenskarna att användas i allt från efterrätter till glass. Och med ett lager av kakaokex och krämig vaniljfyllning är det inte konstigt att det går hem.

Läs även: Stressad? Då bör du äta mer choklad

Den tidigare lanseringen med Oreokex, Marabou Oreo, har bara krossade kexsmulor i chokladkakan. Marabou Oreo Filled har i stället ett helt lager av den populära kakan. Hur den smakar? Precis som man förväntar sig; full av choklad, söt och mäktig. Precis som vi önskar!

Marabou Oreo Filled lanseras på Hemmakväll den 7 april och finns i övriga butiker från och med vecka 20.

Av: Thowe Wagner Larsson

Mer lästips
Lindex slutar med plus size – nu blir större storlekar standard
Bästa korallröda läppstiften just nu!

Annons