Trendar: Nostalgi Julen Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier Helikopterrånet - så ser de ut i verkligheten

Jordgubbs- och mangosalsa – perfekt i sommarvärmen

02 aug, 2016
AvMikaela Råberg
Sötman från frukten, syran från limen och det starka från jalapeñon blir en ljuvlig smakkombination som passar lika bra till grillmaten som till tacomyset.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sommaren är här och denna fräscha salsa på jordgubbar och mango är en perfekt balans mellan sött, starkt och syrligt och avnjuts bäst med lättsaltade nachochips, till tacomyset eller helt enkelt bara som den är – med sked direkt ur skålen.

Salsa på mango och jordgubbar

4 portioner

Ingredienser:

  • 1,7 dl tärnade jordgubbar
  • 1,7 dl tärnad mango
  • 1 jalapeño, urkärnad och hackad
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 msk hackad koriander
  • 2 tsk honung eller mängd efter smak
  • Juice från en lime

Gör så här:

  1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
  2. Servera och njut.

Recept och foto: Damn Delicious

Annons