Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier

Små viltburgare med coleslaw

20 jan, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Malin Söderström

(4 små portioner)
400 g viltfärs
salt och peppar
smör till stekning

Coleslaw
1 dl fint strimlad vitkål
2 finstrimlade morötter
1 msk matlagningsyoghurt
1 msk majonnäs

Till servering
lingonbröd
sallad
tomat
mandelpotatischips

Beredning:
Salta och peppra färsen och forma till 4 biffar. Stek biffarna i smör på båda sidor och stek sedan brödet i samma panna. Blanda vitkål och morot med yoghurt och majonnäs. Servera biffar och coleslaw på bröden med sallad, tomat och mandelpotatischips.

Annons