Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

8 tidlösa accessoarer som kommer lyfta alla dina outfits i sommar

08 jul, 2024
Tidlösa accessoarer för dam sommaren 2024
Spana in de tidlösa och eleganta detaljerna som adderar det lilla extra till varje look sommaren 2024 – och som fungerar till alla tillfällen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesternaBrand logo
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesterna

Vankas det semester och kanske en packning för solsemester som behöver sättas ihop? Även om sommarens semester är året höjdpunkt för många är det lätt att uppleva att kläderna och outfitsen man packar ner kanske inte känns helt hundra. Men även om du har den känslan behöver du inte byta ut hela din garderob – tvärtom! Med några utvalda och handplockade accessoarer kan du faktiskt på ett enkelt sätt lyfta alla dina sommarplagg till nya höjder.

8 accessoarer som lyfter varje look i sommar

    Dessa åtta accesoarer är ett säkert kort i sommarens basgarderob och ger garanterat vare outfit ett lyft – scrolla vidare för att läsa mer om hur du bär dem samt spana in de bästa köpen just nu.

  • Stråväskan
  • Scarfen
  • En stilsäker huvudbonad
  • Smycken
  • Rymlig toteväska
  • Solglasögon
  • Luftiga sandaler

Eleganta sommaraccessoarer till strand och stad

Feminas shoppingredaktör guidar dig till de åtta tidlösa accessoarerna som enkelt adderar det där lilla extra till din look och som gör att du får ut maximalt av din sommargarderob.

Annons

1. Stråväska

Den rymliga strå- eller strandväskan har genom alla år varit ett säkert kort till just stranden, men de senaste säsongerna har den tagit sig ända in i finrummen. Sommaren 2024 gör sig stråväskan lika bra i stan som på beachen, och är lika fin att kombinera med en vacker vit sommarklänning som med den trendiga kostymvästen, kostymbyxor och platta sandaler.

Stråväska

Ellos

En stilsäker stor stråväska med detaljer i brun skinnimitation som gör att den känns elegant.

2. Scarf

En av den här sommarens stora stylingtrender är scarfen, som gärna får knytas över huvudet för en extra trendsäker look – en win-win eftersom du samtidigt också skyddar håret mot solen! Den är dessutom perfekt att knyta fast på väskan eller bära som en scarf-topp – ett riktigt mångsidigt val i semesterpackningen, med andra ord.

Scarf

Kappahl

En satinscarf i en vacker färgställning och med ett naturinspirerat mönster.

3. En stilsäker huvudbonad

Just huvudet är något vi är extra måna om att skydda i solen, inte minst för att minska risken för solsting när det är extra varmt. Men att bära något på huvudet skyddar också både håret och till viss del ansiktet mot solens strålar. Dessutom ger det chansen att addera en riktigt snygg accessoar till outfiten!

Annons

Virkad bucket hat

Lindex

I sommar ser vi mängder av virkade plagg och accessoarer, en trend denna bucket hat prickar in med bravur!

4. Smycken

För dig som enkelt vill kunna gå från strosande på stan till fest, eller direkt från stranden till middagen, gör du rätt i att addera några få men utvalda statementsmycken som drar ögonen till sig och får looken att kännas mer uppklädd. Ett par stora örhängen är lätta att packa ner i strandväskan eller resepackningen och gör stor skillnad för helhetsintrycket.

Örhängen

Ellos

Ett par vackra guldfärgade örhängen med en snygg hamrad yta och oregelbunden form.

5. Hårklämma

Den numera omåttligt populära hårklämman fortsätter att stå högt i kurs och gör sig bra till alla olika tillfällen, oavsett om det vankas kontorsarbete eller strandhäng. Sno upp strandrufsigt hår på väg hem eller sätt upp en stramare svinrygg till festen – den stora klämman fungerar till allt och blir en fin detalj.

Hårklämma

& Other Stories

En vacker sköldpaddsmönstrad hårklämma med en form som är diskret inspirerad av en fjäril.

6. Solglasögon

Säg en sommarlook som inte innefattar ett par solglasögon? De är något av ett måste var du än befinner dig i sommar, oavsett om det är uteserveringen, badplatsen eller sommarstugan. Genom att välja ett par med en spännande form och utstickande design ger du resten av looken det lilla extra.

Annons

Solglasögon

Komono

Ett par oversized solglasögon i en ljusbeige nyans med en rundad form och tonade glas.

7. Rymlig toteväska

Utöver stråväskan finns det en annan typ av väska som vi ser riktigt mycket av den här sommaren – närmare bestämt den bruna mockaväskan i storlek större. Genom att satsa på en stor väska som har bra med utrymme fungerar den som såväl strandväska som handbagage på resan till destinationen, och gör sig lika bra som vardagsväska när du går på stan.

Mockaväska

& Other Stories

En rymlig väska i brun mocka med ett axelband och en lätt triangelformad design.

8. Luftiga sandaler

Håll fötterna svala med stil i sommar med ett par eleganta sandaler. Ett par platta sandaler i läder fungerar till allt och kommer vara en räddare i sommargarderoben. Dessutom tar de upp minimalt med utrymme i packningen!

Sandaler

Arket

Tidlösa platta sandaler i brunt skinn med korsade breda remmar och kontrastfärgade vita sömmar.

Annons