Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Herrmode är hett! Här är oväntade plagget som väntas bli trendigt i höst

15 aug, 2024
En gammal modeklassiker är tillbaka! Och den här gången är det en favorit från den manliga garderoben som vi vill plocka fram igen – och styla med en modern twist!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Best of modeveckan i Köpenhamn – street styleBrand logo
Best of modeveckan i Köpenhamn – street style

Hösten 2024 står runt hörnet och i år kommer säsongen bjuda på en dämpad färgpalett där olivgrönt, grått, plommonrött och brunt står i fokus. Den höstiga lädertrenden gör åter entré och i år står även det maxade leopardmönstret på trendmenyn.

Så vet vi vad som är nästa modetrend

Vad som väntas bli trendigt nästa säsong syns på modeveckorna runt om i världen när de stora modevaruhusen visar upp sina kommande kollektioner. I våras när höst- och vinterkollektionerna för 2024 visades upp så fick vi se flera hösttrender på catwalken – trender som nu syns både på sociala medier, i butiker och bland modeprofiler.

Annons
Grå kostym catwalk michael kors 2024
Den gråa trendfärgen på Michael Kors visning för höst- och vinterkollektioner 2024. AAF/CAMERA PRESS

Något som visades upp på catwalken redan i våras, och som nu sågs till bland besökarna på Köpenhamns modevecka i början av augusti, är den gråa kostymen – en trend som väntas växa i höst.

Grå kavaj med kjol modeveckan i köpenhamn
Under modeveckan i Köpenhamn såg vi flera looks där grått fick stå i centrum. Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Shutterstock

Den gråa kostymen har gjort sig känd som den klassiska ”pappa-kostymen". Den tidlösa färgen har varit populär när det kommer till manliga finkläder sedan en lång tid tillbaka. Nu stylas den med kjolar, shorts eller väst – allt gärna i oversize.

Annons
Grå kostym väst modeveckan köpenhamn
Modeprofilen Sarah Razanantsoa Mariager i en modern tappning av den klassiska kostymen. Snyggt! Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Shutterstock
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024Brand logo
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024
Annons
Annons