Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Här är 6 stilsäkra fotbollsfruar och flickvänner

23 jun, 2021
AvMalin Ny

Maja Nilsson Lindelöf, Izabel Goulart och Camilla Sjödahl-Essén. Här är fotbollsfruarna och flickvännerna som har en inspirerande stil.

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Här är 5 saker du vill veta om Maja Nilsson LindelöfBrand logo
TV: Här är 5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf

Fotbolls-EM 2021 är i full gång och 24 nationer slåss just nu om att ta hem vinsten och bli bäst i Europa. På läktarna kan vi också se en hel del fotbollsfruar och flickvänner, och många av dem har riktigt inspirerande stil.

Här är sex stilsäkra fotbollsfruar och flickvänner!

Camilla Sjödahl-Essén

Camilla Sjödahl-Essén är tillsammans med Albin Ekdal och de bor i Genua, Italien, där Albin spelar för laget Sampdora. På hennes Instagram-konto får man ta del av hennes vardag där hon delar med sig av bilder på sin klädstil samt familjeliv.

Annons

Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf är tillsammans med Manchester United-stjärnan Viktor Lindelöf och bor till vardags i Manchester, Storbrittanien. Hon jobbar som influencer och har även designat flera klädkollektioner.

Izabel Kovacic

Izabel Kovacic är gift med den kroatiska landslagsspelaren Mateo Kovai, som till vardags spelar för Chelsea. Hon har även grundat barnklädesmärket Lunilou.

Annons

Johanna Puhakka

Johanna Puhakka är tillsammans med finländske spelaren Paulus Arajuuri, och jobbar som skådespelerska.

AnneKee Molenar

Modellen AnneKee Molenaar är ihop med Juventus-backen Matthijs de Ligt.

Annons

Izabel Goulart

De flesta känner nog igen Izabel Goulart som en av modellerna från Victorias secret, hon är dessutom tillsammans med tyska målvakten Kevin Trapp.

Foto: TT

Annons