Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Här dyker stjärnan upp – i utskrattade sommarskon

31 jul, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Shorts, skjorta och klassiska sandaler. Kolla in Katie Holmes senaste styling av sommarskon som hånats genom åren men som nu är mitt i trend.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesternaBrand logo
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesterna

Oavsett hur hon klär sig har skådespelerskan Katie Holmes en förmåga att få vilken outfit som helst att se snygg och put together ut. På en promenad i New York häromdagen lyckades hon med detta – igen.

Hon bar en överdimensionerad button down-skjorta med senapsgula och vita ränder, endast knäppt upptill. Den öppna skjortan avslöjade ett par blå jeansshorts med hög midja och på huvudet bar skådespelerskan, passande nog, en Tribeca Film Festival-baseballkeps. Pricken över i? Sandalerna! Närmare bestämt ett par bruna fiskarsandaler.

Skådespelarens look är ett lysande exempel på hur man behåller stilen under de varma, nästintill heta, sommarmånaderna. Och kanske är Katie Holmes klädsel ett särskilt bra exempel för alla dem som inte är sugna på att bära linne eller klänning. Varje komponent i outfiten är funktionell: den öppna, överdimensionerade skjortan bjuder in till svalka medan kepsen får agera solskydd.

Annons

Katie Holmes sandaler – en utskälld sko

Men, låt oss zooma in skorna – för ett ögonblick. Just dessa sandaler är helrätt att bära sommaren 2024. De gjorde entré redan förra sommaren, då stjärnor som Hailey Bieber bar dem (gärna med strumpor i, likt karaktären Stig-Helmer från Sällskapsresan) men är lika trendiga i år. Men skorna har väckt debatt. De har ansetts lite töntiga och inte alls särskilt hippa eller coola. De har kallats ”turistskor” eller ”gubbskor”. Men nu har pendeln svängt. Fiskarsandalerna är mitt i trend!

Annons