Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Helen Sjöholms supersnygga outfit i Vilket liv – här köper du byxdressen

13 sep, 2024
Helen Sjöblom gästar TV4s tv-program Vilket liv! och vi älskar hennes outfit! En grön byxdress i manchester som ger oss både 70-tals och trendvibbar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina - Peter JöbackBrand logo
Femina - Peter Jöback

Under hösten sänder TV4s programmet Vilket liv! där flera välkända stjärnor hyllas för sina insatser inom svensk populärkultur. Programmet spelas in på Oscarsteatern i Stockholm och programledare är Renée Nyberg. Säsongen består av tio avsnitt som bjuder på skratt, nostalgi och musik.

Peter Jöback vilket liv tv4
I avsnitt fyra är det Peter Jöback som får stå i centrum när han är gästen i "Vilket liv!". TV4

I det fjärde avsnittet är det Peter Jöback som står i centrum och det blir ett känsloladdat avsnitt där flera välkända personer medverkar. En av dessa är sångaren och skådespelaren Helen Sjöholm.

Annons

Helen och Peter spelade tillsammans i musikalfilmen ”Livet är en schlager” och i programmet bjöd de på en vacker show där de tillsammans sjöng på scenen.

Helen Sjöholm kläder vilket liv
Helen Sjöholm matchande sin snygga byxdress med ett par urcoola örhängen med kvinnosymbolen. Så snyggt!
Annons

Helen Sjöblom strålade i en snygg byxdress som flirtar med både 70-talsmodet och årets trender – där färgen grön är en stor modetrend kommande säsong.

Helen Sjöholms byxdress i Vilket liv!

Byxdressen kommer från & Other Stories, som ägs av H&M-gruppen. Det är en byxdress i manchester med croppad silhuett och knytskärp i midjan, dragkedja och krage. Den kostar cirka 1 400 kronor och finns i flera olika färger.

Byxdressen är populär och säljs ofta slut på & Other Stories hemsida, men fylls på med jämna mellanrum. Tidigare har vi sett profiler som Jenny Strömstedt bära byxdressen när hon programlett TV4s Nyhetsmorgon.

Byxdress

i manchester

& Other Stories

Annons

Byxdress

i manchester

& Other Stories

Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonbokenBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonboken
Annons
Annons