Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Jenny Strömstedts vackra sommaroutfit – som passar perfekt till kontoret

31 maj, 2024
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4
Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon i lila kjol, vit skjorta och svarta slingbacks
Högsommarvärmen ställer höga krav på vardagslooks som inte bara ska bäras till jobbet utan också fungera i de höga temperaturerna. I TV4 Nyhetsmorgon visade Jenny Strömstedt upp en outfit som prickade in alla rätt!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Årets Feminista – allt om Feminas prestigefyllda utmärkelseBrand logo
Årets Feminista – allt om Feminas prestigefyllda utmärkelse

Vecka efter vecka går det att slå på TV:n och mötas av stilsäkra looks i TV4 Nyhetsmorgon, stylade av Siroun Forsberg. Så var det också för några dagar sedan, då Jenny Strömstedt rattade morgonprogrammet – och gjorde det i en stilsäker och färgstark outfit.

Jenny Strömstedt i lila kjol och vit skjorta

På sig hade nämligen programledaren en outfit som både var riktigt snygg och också lämplig för sommarvärmen som fortfarande råder.

I fokus stod en lila midikjol med en lätt a-linjeformad silhuett och en snygg bred smock-effekt i midjan. Kjolen är gjord i en blandning av viskos, linne och lyocell som alla passar extra bra under varma sommarmånader. Den kommer från & Other Stories, ANNONS se mer och köp kjolen här.

Annons
Lång lila kjol i linne, viskos och lyocell från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Till kjolen bar Jenny en tidlös och elegant linneskjorta i en snygg vit nyans från samma kedja. Den har knappar fram och långa ärmar som är snygga att rulla upp eller bära som de är och som håller dig sval i värmen. ANNONS Se mer och köp skjortan här.

Långärmad vit linneskjorta med knappar från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

På fötterna bar Jenny en av säsongens stora skotrender – slingbacks. Hon valde en tidlös svart variant med spetsig tå från & Other Stories som är lika snygg till klänning och kjol som till jeans och kostymbyxor. ANNONS Se mer och köp skorna här.

Annons
Svarta tidlösa slingbacks med halvlåg klack från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Annons
Annons