Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Veckans handplockade modenyheter – för en snygg stil på jobbet

06 sep, 2024
jobbkläder dam 2024
Satsa på en skön jobbstil i höst! Här listar Feminas modeexpert 11 handplockade favoriter som passar bra till kontoret.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Streetstyle från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Streetstyle från modeveckan i Köpenhamn

Även om dagarna fortfarande präglas av sensommarvärme får man ändå lov att säga att den nya säsongen är här – och snart står vårt avlånga land i full höstskrud, hur svårt det än kan vara att tro. Inför de svalare tiderna som komma skall ser vi nu över höstens kapselgarderob, för att vi ska vara kittade och klara och kunna känna oss snygga, bekväma och lagom varma när vädret väl speglar den nuvarande månaden.

Stilfullt mode som passar till jobbet

Någonting som många tycker är lite klurigt är att hitta fina, sköna plagg som också passar till kontoret. Därför har Feminas modeexpert scannat utbudet av höstkläder just nu – och listar här 11 handplockade favoriter som kan bidra till en snygg stil på jobbet.

Annons
1/11

Vida blåa jeans

Ellos

Höstens perfekta vardagsjeans är de klassiska blå jeansen! Den här modellen har en medelhög midja och ledig passform med raka, lätt vida ben.

2/11

Svart kofta i merinoull

Lindex

Den lilla, minimalistiska koftan är särskilt populär i höst. Den här stilrena varianten i svart merinoull hittar du på Lindex.

Annons
3/11

Argylemönstrad tröja

COS

Är du sugen på lite färg i höst? Den här argylemönstrade tröjan från COS är ett stilfullt val, som är enkel att styla ihop med plagg ur basgarderoben.

4/11

Vadderat datorfodral

Arket

Är du ute efter ett stilrent datorfodral eller en minimalistisk datorväska till jobbet? Här får du båda i ett. Kolla in det här vadderade laptopfodralet i mörkbrunt, med en avtagbar axelrem.

Annons
5/11

Grå kofta i kashmir

Arket

Kofta i kashmir och lite ull för extra hållbarhet från Arket. Koftan knäpps med tre svarta knappar och har ribbade detaljer.

6/11

Vita jeans

Arket

Jeans med ledig passform och raka ben i vitt. Styla med en stickad tröja och ett par loafers till exempel,

Annons
7/11

Bruna byxor med asymmetrisk design

COS

Byxor i ull från COS, med en asymmetrisk design som också innefattar ett praktiskt skärp. Styla med en enkel skjorta, t-shirt eller stickad tröja.

8/11

Långärmad tröja i två lager

Arket

Strax är det som bekant dags för lager på lager – och den här tröjan bjuder faktiskt på två. Missa inte den dekorativa draperingen baktill – se den via länken nedan!

Annons
9/11

Kofta i kashmirblandning

COS

Den här mysiga koftan från COS känns riktigt elegant – och är inte helt olik den ikoniska och superlyxiga modellen signerad Khaite.

10/11

Olivgrön omlottskjorta

Arket

Den här härliga skjortan från Arket, i olivgrönt, går att bära på två olika sätt. Du kan antingen använda den som en helt vanlig skjorta, eller knäppa den asymmetriskt för en snygg omlottstil.

Annons
11/11

Bruna loafers i mocka

Arket

Mocka är alltid en favorit på hösten, men i år är materialet också extra trendigt. Satsa på ett par snygga, tidlösa loafers att bära år efter år!

Annons