Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Långa shorts dam 2024 – 9 snygga shoppingtips

14 jun, 2024
AvStina Meyerson
FotografBertrand-Hillion Marie-Paola/TT
långa shorts dam 2024
Långa shorts är som bekant eviga favoriter på sommaren! Här listar vi säsongens snyggaste alternativ – som passar till alla tillfällen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Snyggt semestermode - Behind the scenesBrand logo
Snyggt semestermode - Behind the scenes

Kjol och klänning i all ära – men för många är det shortsen som är den stora stjärnan i sommargarderoben.

Det finns givetvis en hel uppsjö av snygga shorts att välja bland, från eleganta bermudashorts med pressveck till de klassiska jeansshortsen eller de trendiga cykelbyxorna.

Någonting som är särskilt populärt i sommar är de långa shortsen. Här listar vi nio utvalda favoriter för sommarens alla tillfällen!

långa shorts dam
Foto: Claire Guillon/TT

Långa shorts för dam: 9 utvalda favoriter 2024

Är du ute efter ett par långa shorts i sommar? Då har du hittat rätt! Nedan hittar du sköna linneshorts till stranden, luftiga bomullsshorts till aw:n eller festen samt stilfulla jeansshorts att bära till vardags.

Annons

Psst! Kom ihåg att du kan hitta många snygga shorts second hand! Här listar vi exempelvis Stockholms bästa vintagebutiker, och om du tycker om exklusiva märken kan du till exempel kolla in utbudet på ANNONS Vestiaire Collective.

Blåa jeansshorts

Lindex

Klassiska, blåa jeansshorts i längre modell är både praktiskt, bekvämt och snyggt. De här shortsen i denim hittar du på Lindex.

Långa svarta jeansshorts

Lindex

Är du sugen på ett par extra långa shorts? Kolla in de här svarta bermudashortsen i denim! Shortsen har en ledig passform och normalhög midja.

Annons

Svarta cykelbyxor

Ellos

Cykelbyxan är en av sommarens skönaste och mest användbara plagg. Klä upp med en snygg skjorta och ett par klackar eller styla med en vanlig t-shirt och sneakers till vardags.

Svarta linneshorts

Ellos Plus Collection

Svarta shorts i linne, med en elastisk midja med dragsko samt fickor i sidorna. Shortsen finns i storlek 44–60. Bär shortsen med ett par snygga sandaler och ett linne eller en matchande linneskjorta till exempel.

Annons

Långa shorts i linneblandning

Lindex

De här svarta linneshortsen från Lindex är också ett snyggt alternativ! Shortsen finns även i beige och i storlekarna XS–XXL.

Gråa jeansshorts

Arket

Långa gråa denimshorts, med hög midja och avslappnad passform. Perfekta med sandaler och t-shirt en varm sommardag!

Annons

Långa blåa jeansshorts

Arket

Klassiska blåa jeansshorts i en längre modell, med lös passform och hög midja. Shortsen är tillverkade av en blandning av bomull och lyocell.

Vita Bermudashorts i kinne

COS

Vita knälånga shorts i linne, i en enkel och stilren design. Bermudashortsen har en ledig passform och praktiska fickor i sidorna.

Annons

Mörkblå knälånga shorts

COS

Luftiga mörkblåa shorts i bomull, i en avslappnad och A-linjeformad modell. Shortsen har en elastisk midja med dragsko.

Annons