Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Linda-Marie Assergård släpper festkollektion med Ellos

22 okt, 2024
Linda-Marie Assergård
Efter fem uppskattade kollektioner släpper Linda Marie Assergård (tidigare Nilsson) ännu en kollektion i samarbete med Ellos, denna gång med fokus på fest. Här är allt du vill veta!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymerBrand logo
Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymer

Att hitta snygga kläder i storlekar som inkluderar alla kan vara något av en utmaning. Det är något som influencern Linda-Marie Assergård har tagit fasta på i alla sina samarbeten med Ellos sedan 2021.

På sitt instagramkonto inspirerar Linda-Marie dagligen sina följare med inspirerande outfits och inlägg, och hon har även skrivit boken Så lärde jag mig att älska min kropp där hon på ett humoristiskt och samhällskritiskt sätt sätter samhällets skeva ideal under lupp.

Annons
Linda-Marie Nilsson Assergård i röd klänning från Ellos
Stilsäker röd klänning från Linda-Maries femte kollektion som släpptes i somras. Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Nu släpper hon alltså sin sjätte kollektion för Ellos, där hon precis som i tidigare kollektioner har tagit fram kläder som alla passar i och kan känna sig snygga i. Denna gång ligger fokus på fest, närmare bestämt inför jul- och nyårssäsongen, samtidigt som många av plaggen går lika bra att bära resten av året.

I en Instagram-story berättar Linda-Marie att kollektionen innehåller en kombination av vad hon själv verkligen saknar när hon letar kläder och vad hennes följare ofta frågar henne om. Dessutom ska de inte bara vara snygga utan också sköna att bära:

Annons

– Alla plagg är stretchiga på olika sätt och formar sig efter kroppen. Flera plagg har knyt som man själv kan välja om man vill knyta till rosett eller knut, och om man ska ha den fram, bak eller på sidan. Ingenting har heller dragkedjor, knappar eller något annat obekvämt som tvingar kroppen att anpassa sig. Det ska vara enkelt, skönt och bekvämt + snyggt! skriver Linda-Marie i en story.

Linda-Marie x Ellos vintern 2024

I kollektionen finns bland annat flera stilsäkra klänningar med paljetter och i olika röda nyanser, samt byxor och topp i svart spets som kan bäras var för sig eller som ett matchande set. Alla plagg är döpta efter karaktärer i Linda-Maries favoritserie Gossip Girl och finns i storlek 34-60. Dessutom innehåller kollektionen smycken, bland annat två par statementörhängen. Hela kollektionen släpps nu på fredag, den 25 oktober.

Se alla plaggen i Instagramposten nedan – och ANNONS här kommer du att kunna hitta och köpa hela kollektionen!

Annons
Annons