Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

14 tidlösa modenyheter från kedjorna för en lyxig stil i höst

06 aug, 2024
AvCecilia Persson
Fotograf& Other Stories
Lyxig höststil
Börjar du också blicka mot höstens inspirerande mode? Du kan enkelt få din höststil att se mer exklusiv ut – så här går du tillväga!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Årets Feminista 2024: Vilken kvinna inspirerar dig?Brand logo
Årets Feminista 2024: Vilken kvinna inspirerar dig?

Går det att få till en stil som ser exklusiv ut med en budget som varken är obegränsad eller tål några större utsvävningar? Utan tvekan! I höst kan du med relativt små medel få till en lyxig stil som ser betydligt dyrare ut än vad den är. Spana in våra favoriter bland veckans modenyheter som du antingen kan klicka hem eller inspireras av – kanske har du redan något liknande hemma i garderoben?

Lyxig stil hösten 2024 – 14 tidlösa favoriter

Från tidlösa nyanser av grått och svart till effektfulla accentfärger och kläder med guldknappar – här veckans bästa modenyheter från kedjorna som alla bidrar till en exklusiv stil.

Annons
1/14

Cardigan med guldknappar

Ellos

Denna stickade kofta mer guldknappar ger ett exklusivt intryck och är ett extra bekvämt alternativ till den klassiska boucléjackan.

2/14

Armband

By Jolima

Less is more är ett bra uttryck att gå efter när du vill ha en lyxig stil. Det här armbandet med en kedjedesign kommer vara lika snygg till festkläderna som till vardagslooken.

Annons
3/14

Utsvängda jeans

Ellos

Denim är alltid ett säkert kort för en snygg vardagsstil, och extra elegant är det om du väljer en mörkare tvätt. Dessa jeans har utsvängda ben och en minimalistisk design som gör dem lätta att matcha med övriga plagg i garderoben.

4/14

Loafers

Vagabond

Varje höst återkommer vi till loafers, som är de perfekta höstskorna och som dessutom kommer lika väl till användning under våren. Dessutom gör de sig riktigt bra som inneskor på kontoret i vinter om du inte vill bära tjocka och varma vinterskor inomhus!

5/14

Tweedkavaj

& Other Stories

Vad känns mer lyxigt än den klassiska brittiska stilen? Denna mörkbruna tweedkavaj för tankarna till gods på den brittiska landsbygden och är lika snygg med jeans som den matchande minikjolen.

Annons
6/14

Kashmirtröja

Arket

Den klassiska kashmirtröjan är en ständig favorit hos modeprofiler och har alltid en plats i basgarderoben. Välj en grå nyans som denna om du vill ha en extra lyxig känsla, och matcha med dina favoritsmycken för den perfekta varadgslooken.

7/14

Vid kjol

Ellos

Sommaren 2024 har den vida, vita kjolen dominerat och även i höst behåller vi den vida silhuetten men satsar på nyanser som bättre passar säsongen och väderleken. Denna svarta variant kommer låsa upp många looks i höst!

8/14

Röd väska

Lindex

Att ta in röda accenter i en outfit är ett enkelt knep för att öka känslan av lyx och exklusivitet. Denna väska i en snygg röd nyans är ett riktigt bra budgetköp och gör sig allra bäst med denim och neutrala toner av svart, grått och marinblått.

Annons
9/14

Leopardmönstrad topp

Kappahl

2024 är leopardmönstret tillbaka med besked! Det kan vara något svårt att styla, men tänk less is more även här så är du hemma. Denna vackra off shoulder-topp är ett utmärkt val tillsammans med denim och andra favoriter från basgarderoben.

10/14

Kostymbyxor

Arket

Ett par bra kostymbyxor är något av ett måste för en lyxig stil. Dessa med vid passform är gjorda i en ullblandning och har pressveck fram som ger ett ännu mer exklusivt intyck.

11/14

Ballerinaskor

& Other Stories

Ballerinaskorna i Mary Jane-modell fortsätter att vara årets stora trendsko, och den här varianten i skinn kommer du kunna bära långt in på hösten innan temperaturerna sjunkit för mycket.

12/14

Stickat set

Lindex

Att bära matchande delar är ett snabbt och enkelt sätt att ge ett mer välklätt och elegant intryck. Denna stickade midikjol med en matchande topp är ett riktigt bra val när du vill vara både bekväm och riktigt snygg,

13/14

Jacka

Bubbleroom

Vi har sett mycket av jackor med sjalkrage och kontrastfärgade sömmar de senaste säsongerna och det är en design som håller stilen även i år. Denna i tidlöst svart har elegant vita sömmar som sätter stilen.

14/14

Draperad klänning

Kappahl

Är du på jakt efter en tidlös klänning till basgarderoben? Då kan denna ärmlösa variant vara en stark kandidat! Den kommer i en snygg brun nyans som är ett roligare och samtidigt elegant alternativ till svart och har draperad effekt framtill.

Annons
Annons