Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Nu avslöjar H&M nästa designsamarbete

25 maj, 2016
Under onsdagen avslöjade H&M nästa stora samarbete. Franska Kenzo blir märket som gör årets stora designkollektion tillsammans med H&M.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
kenzo-hm-1

Modehuset Kenzo har blivit populärt i och med deras kollektioner i starka färger och härliga mönster. Nu ska de göra en kollektion för H&M, ett avslöjande som kom under onsdagen. Det blir kläder samt accessoarer för både män och kvinnor och kollektionen kommer att säljas den 3 november i 250 utvalda H&M-butiker världen över, samt online.

– Att Kenzo och H&M samarbetar i höst tycker jag är väldigt spännande! H&M är mästare på att hitta samarbetspartners som ligger i tiden, säger Feminas modechef Sarah Thörnqvist.

Kenzo är ett franskt modemärke som startades i början på 70-talet av den japanske designern Kenzo Takada. Idag är det Humberto Leon och Carol Lim (duon bakom framgångsrika märket Opening Ceremony) som designmässigt leder Kenzo.

Annons

– Klassiskt sett är märket mest känt för sin lite etniska stil och sina färgstarka och djungelinspirerade mönster. Den individuella och lekfulla känslan lever kvar och designerduon skapar kreativa kollektioner där gatumode blandas med globala influenser på ett snyggt sätt. Jag tror att vi får se en hel del roliga prints och spännande kombinationer när den gemensamma kollektionen släpps i höst, gissar Sarah.

Vi kan även ana vad som väntar oss i denna video som H&M släppte i och med att samarbetet avslöjades.

https://www.youtube.com/watch?v=ndKV3ySA4ms

Annons