Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Pamela Andersons modeval hyllas – enkla detaljen som gör outfiten lyxig och exklusiv

13 aug, 2024
AvSara Löf Nyqvist
FotografTT/Getty image/pandora
Pamela Anderson modeveckan köpenhamn kläder
Modellen och skådespelaren Pamela Anderson dök upp i en omskriven outfit under modeveckan i Köpenhamn. Nu hyllas hon för sitt modeval som beskrivs som både klassisk och tidlös.
– Pamela en ålderslös och tidlös skönhet och hennes värderingar syns i hennes klassiska och kontemporära look, säger Feminas modechef Jenny Fredriksson som var på plats i Köpenhamn.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Spana in nya plagg från catwalken på modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Spana in nya plagg från catwalken på modeveckan i Köpenhamn

Ikonen Pamela Anderson har skapat rubriker världen över senaste året då hon gick osminkad på modeveckan i Paris 2023. Sedan dess har flera kändisar tagit efter trenden och bland annat gick Camilla Läckberg osminkad på Elle-galan tidigare i år.

– Jag visste att jag inte tog steg mot världsfred, men jag tog ställning. Jag tänkte bara ”jag gör det gör det här för alla tjejer där ute”. Jag har haft bonusdöttrar i tidigare relationer, och mina söner har flickvänner, och det här var för dem, sa Pamela Anderson till Vogue då.

Annons
Pamela Anderson modeveckan Paris osminkad
Pamela Anderson osminkad på modeveckan i Paris 2023. TT

Nu har skådespelaren skapat rubriker igen efter ytterligare en modevecka. Det var under Fashion Week i Köpenhamn förra veckan som Pamela Anderson dök upp i en outfit som blivit både omskriven och hyllad.

Pamela Anderson modeveckan i Köpenhamn 2024
Pamela Anderson med flera klassiska detaljer – röda naglar, pärlsmycken och vit skjorta! Getty Image/Martin Sylvest Andersen

Klassiska smycket lyfter den vita skjortan

När modehuset Rotate skulle visa upp sin vår- och sommarkollektion för 2025 så dök Pamela Anderson upp i en krispigt vit skjorta, ett par klassiska pärlsmycken och ljusa kostymbyxor. Den ljusa och fräscha looken matchas med klassiska röda naglar – en look som är tidlös från topp till tå!

Annons
Pamela Anderson outfit modeveckan Köpenhamn 2024
Pamela Anderson är ambassadör för det danska smyckesmärket Pandora, som gör flera klassiska pärlsmycken. Getty Image/Martin Sylvest Andersen

Looken har fått stor uppmärksamhet och beskrivs både som exklusiv, klassisk, enkel och stilren. Femina var på plats i Köpenhamn och fick en glimt av Pamela på plats.

– Pamela en ålderslös och tidlös skönhet och hennes värderingar syns i hennes klassiska och kontemporära look med en krispigt vit skjorta och beige snyggbyxor. De mjuka pärlsmyckena (signerade det danska smyckesmärket Pandora) lyfter den till synes enkla looken, säger Feminas modechef Jenny Fredriksson.

Best of modeveckan i Köpenhamn – street styleBrand logo
Best of modeveckan i Köpenhamn – street style
Annons