Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Pernilla bar rosa på allsången – se prislappen på lyxiga plagget

17 jul, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Pernilla Wahlgren valde rosa toner på veckans Allsång på Skansen. Vi vet varifrån hennes snygga klänning kommer.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"Brand logo
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"

SVT:s hyllade långkörare Allsång på Skansen är faktiskt äldre än vad man tror, redan 1935 började den numera folkkära sommartraditionen. Men det var 1979 som programmet sändes för första gången på SVT och sedan dess har en rad olika programledare lett publiken och tittarna genom sommaren med sång och musik. Bosse Larsson var först ut, och sedan dess har tittarna sjungit ikapp med kända ansikten som Lasse Berghagen, Anders Lundin, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund och Sanna Nielsen. Och så Pernilla Wahlgren, förstås, som tog över program- och allsångsledarrollen i fjol, 2023.

Annons

– Jag kliver in i ett av Sveriges mest uppskattade tv-program och tar på mig det här hedersuppdraget. Jag kommer inte hålla på och ställa några krav, mer än att jag vill vara med i redaktionen och kunna vara med och påverka innehållet. Men jag kommer inte ha krav på gästerna, det litar jag fullt på att de har koll på, sa hon då.

Det bar Pernilla Wahlgren på Allsång på Skansen

I veckans program, som sändes tisdagen den 16 juli, är det halvtid i årets allsångssäsong, det vill säga del fyra av åtta! Pernilla Wahlgren med gäster bjöd, som vanligt, tittare och publik på sång, humor och överraskningar från Sollidens scen på Skansen i Stockholm. Denna gång fick Pernilla besök av The Wannadies, Herreys, Fröken Snusk, Zoe Lobos och Peter Jöback.

Annons

Kvällen till ära satsade Pernilla på en snygg, kort, rosa klänning från franska märket Maje. Klänningen är i wrapmodell och går under namnet Paisley-print wraparound dress.

Och, hur mycket kostar den då? Hos Farfetch går klänningen loss på 4 790 kronor.

Annons