Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Ranias klänning från Nyhetsmorgon hyllas – här hittar du den

14 aug, 2024
AvStina Meyerson
Fotograf@nyhetsmorgon/@siroun.stylisttv4/Instagram
rania shemoun olsson i nyhetsmorgon i lila klänning
Har du också förälskat dig i Rania Shemoun Olssons lilablommiga klänning från TV4:s Nyhetsmorgon? Här hittar du den populära blåsan!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson

Programledaren Rania Shemoun Olsson hyllas inte bara för sina insatser i diverse tv-program, utan får även ofta beröm för sina snygga outfits – och inte minst för looksen i morgonshowen Nyhetsmorgon på TV4.

Den senaste tiden har flera tittare ännu en gång blivit förtjusta i en av Ranias outfits från det populära programmet, närmare bestämt när hon en morgon bar en lila klänning med blommigt mönster.

Föll blåsan även dig i smaken? Då behöver du inte söka med ljus och lykta för att kunna sno stilen av Rania. Femina vet nämligen var klänningen kommer ifrån!

Annons

När Nyhetsmorgon postade en bild på Rania, ihop med kollegorna Johan Macéus och Robert, flockades komplimangerna kring looken i kommentarsfältet på Instagram.

”Vilken klänning!!! Den är jättefin, passar dig såååå bra”, skrev en tittare.

”Wow vilken vacker klänning och färg, du passar toppenbra i den”, kommenterade en annan.

”Åå vilken härlig klänning, var är den ifrån?”, undrade en tredje.

Här hittar du Rania Shemoun Olssons lila klänning

Som med så många andra looks i Nyhetsmorgon är det stylisten Siroun Forsberg som ligger bakom Rania Shemoun Olssons uppskattade klänning i programmet. Stylisten väljer ofta att klä TV4-profilerna i klänningar från det svenska märket Adoore, som grundades av influencern Petra Tungården, och så är det även i det här fallet.

Annons

Klänningen i fråga heter ”Positano Dress” och mönstret med lila blommor är ett nytt tillskott.

Lila långärmad klänning

Adoore

Adoores ”Positano Dress” är en modell som har blivit mycket populär. Klänningen har långa, vida ärmar, knappar framtill och v-ringning. Blåsan finns i många olika mönster och färger – och just den lila varianten som Rania bär i Nyhetsmorgon är en nyhet för säsongen.

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Annons