Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Shoppingredaktören: Här är 10 riktigt bra köp du fortfarande kan göra på sommarrean

11 jul, 2024
På årets sommarrea finns det mängder av bra köp som platsar i basgarderoben och som kommer användas säsong efter säsong. Feminas shoppingredaktör har handplockat sina 10 favoriter.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Den stora sommarrean är i full gång och det finns fortfarande riktigt bra fynd att göra hos flera av de stora kedjorna. För det är långt ifrån bara kläder i säsongens trendfärger och bjärta mönster som reas ut – det finns mängder av tidlösa favoriter som går att använda under flera säsonger framöver, oavsett hur trenderna ser ut då.

Det finns mängder av tidlösa plagg som platsar i basgarderoben på årets sommarrea.Claire Guillon

10 tidlösa reaköp sommaren 2024

Som Feminas shoppingredaktör är jag van att scrolla mig igenom mängder av produkter, så det är relativt få plagg och accessoarer som faktiskt hamnar i min varukorg. Samtidigt sparar jag ofta inköp till reaperioderna, då jag passar på att klicka hem sådant som jag vet att jag kommer använda gång på gång till ett bra pris. Här har jag handplockat 10 favoriter från årets sommarrea, som både är enkla att styla och kommer att låsa upp många stilsäkra looks – samt delar med mig av vad jag själv redan klickat hem.

1/10

Klänning i bäckebölja

Arket

Denna vita klänning i skön bäckebölja är faktiskt ett av mina egna inköp på årets sommarrea – som jag föll för redan för flera veckor sedan, när jag såg den i svart på Elsa Billgren. En sommarklänning som kommer fortsätta leverera år efter år!

2/10

Ribbad tubtopp

MQ Marqet

Denna ribbade tubtopp är en annan av de få sakerna som jag själv har klickat hem från årets sommarrea. Jag har länge hållit utkik efter en axelbandslös topp med elegant design, och när den här vackra varianten med snyggt ribbat mönster dök upp på rean så slog jag till. Kommer vara lika snygg i sommar som under en kavaj i höst och vinter!

3/10

Linnebyxor

Ellos

Ett par linnebyxor är ett plagg som kommer användas flitigt under många somrar framöver och som är lika användbara under våren och tidig höst. Dessa är gjorda i en blandning av linne och viskos och har en skräddad design som gör dem riktigt eleganta.

4/10

Sandaler

Arket

Riktigt stilsäkra sandaler i läder med breda, korsade remmar och kontrastfärgade vita sömmar som blir en fin detalj.

5/10

Ribbad topp

Dobber

Den här ribbstickade toppen med halvkorta ärmar och hjärtformad ringning är ett perfekt alternativ till den klassiska vita t-shirten, och kan bäras till såväl festen som kontoret.

6/10

Satinkjol

Ellos

Midikjolen i satin är ett plagg med många användningsområden och som definitivt platsar i basgarderoben. Denna variant finns i flera vackra färger.

7/10

Lädersandaler

Arket

Tidlösa remsandaler i mörkbrunt skinn, med en snygg design som gör att de passar lika bra till stranden som staden.

8/10

Randig tröja

Ellos

En klassisk randig stickad tröja är ett plagg som passar till alla tillfällen och som går att styla på många olika sätt. Dena stilfulla variant finns i flera olika färgställningar.

9/10

Långa jeansshorts

Lindex

Jeansshortsen är ett säkert kort varje sommar, och just i år ser vi extra mycket av de långa shortsen. Dessa svarta shorts i denim har en snygg rak passform och kan stylas på många olika sätt.

10/10

Baddräkt

Cos

En tidlös baddräkt kommer till användning under hela sommaren – inte bara när det är dags för ett dopp, utan den passar minst lika bra att använda som topp med shorts, kjol eller jeans för sommarens alla äventyr. Denna är ribbad och har en snygg djup skärning i ryggen.

Annons