Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Renée Nybergs stilsäkra modeval i premiären av Vilket liv! – så mycket kostar klänningen

26 aug, 2024
AvSara Löf Nyqvist
Fotograftv4/tt
En ny säsong av TV4s succéprogram Vilket Liv! har haft premiär och programledaren Renée Nyberg bar en fantastisk klänning från franska modevarumärket Sandro. Se prislappen här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Årets Feminista 2024 – En kväll fylld av hyllningar, tårar och systerskapBrand logo
Årets Feminista 2024 – En kväll fylld av hyllningar, tårar och systerskap

TV-programmet ”Vilket liv!” är tillbaka på TV4s under hösten. Ett program där flera välkända stjärnor hyllas för sina insatser inom svensk populärkultur på Oscarsteatern i Stockholm. Programledare är Renée Nyberg och säsongen består av tio avsnitt som bjuder på skratt, nostalgi och musik.

– Det är en ära att få uppmärksamma några av våra största artister, komiker och skådespelare, som har berikat nöjessverige under flera decennier. Tittarna kan se fram emot en riktigt fullspäckad säsong med unika uppträdanden, mycket skratt och känslosamma återföreningar, säger Renée Nyberg.

Annons

I första avsnittet av programmet var det Tomas Ledin som uppmärksammades och under kommande veckor kommer profiler som Pernilla Wahlgren, Eva Rydberg och Marie Göranzon få stå i fokus.

Vilket liv tv4 kläder
Programmet Vilket liv! hade säsongspremiär på TV4 i söndags. TV4

Renée Nybergs kläder i Vilket liv!

Renée har både prisats och hyllats för sin programledarinsats. 2023 vann hon pris på kristallengalan för årets kvinnliga programledare.

Hon hyllas också ofta för sina modeval. I premiäravsnittet av programmet bar hon en stickad klänning med fransar och dekorativa stenar. Klänningen kommer från det franska modevarumärket Sandro, ett märke från Paris som är välkänt för sina rena designlinjer och sofistikerad estetik.

Annons
Renee Nyberg klänning fransar
Klänningen Fringed Midi Dress från modevarumärket Sandro. Sandro

Prislappen? För 2 300 kronor blir den din. Renée matchade klänningen med en vit oversize-kavaj, vita klackskor och guldiga smycken. Riktigt snyggt, tycker vi!

Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024Brand logo
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024
Annons