Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Tina Nordströms klädval i Hela Sverige Bakar – budgetkapet från svenska kedjan

16 okt, 2024
Tina ”Mat-Tina” Nordström programleder TV4s program Hela Sverige Bakar. I programmet ser vi henne i flera stilsäkra looks. Vi vet var du köper kläderna – och en av klänningarna är en budgetfavorit från svenska modekedjan!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Trailer: Femina möter Tina NordströmBrand logo
Trailer: Femina möter Tina Nordström

TV-programmet Hela Sverige Bakar är inne på sin 13e säsong och sänds på TV4 under hösten. Programmet går ut på att tio hemmabakare tävlar med sina bästa recept och sätter sina bakkunskaper på prov. Jury i programmet är Johan Sörberg och Elisabeth Johansson.

Programledare för Hela Sverige Bakar är sedan sju år tillbaka skådespelaren Johan Östling och matprofilen Tina Nordström. Men den här säsongen blir Tinas sista. Under 2025 kommer vi i stället få se henne som jurymedlem i ett annat TV4-program, Sveriges Mästerkock.

Annons

Tina Nordströms kläder i Hela Sverige Bakar

Vi är vana att se Tina i vackra klänningar när hon guidar tittarna genom Hela Sverige Bakar och den här säsongen har vi bland annat sett henne i en blommig klänning från det norska modevarumärket ByTimo.

Tina Nordström klänning hela sverige bakar
Under första avsnittet bar Tina en vacker klänning från norska modevarumärket byTimo, en klänning som kostar runt 2 500 kronor. TV4play/Hela Sverige Bakar

Under det andra avsnittet bar hon ett stilrent brunt set och under avsnitt tre såg vi henne i en riktig höst- och sommardröm! En shoulder-klänning med blommigt mönster och puffärm. Klänningen kommer från den svenska kedjan Indiska och finns att köpa i butik under hösten. Klänningen kostar 899 kronor och Tina stylar den med bälte i midjan och guldiga statement-örhängen.

Annons
Tina Nordström klänning i Hela Sverige bakar
I det tredje avsnittet av Hela Sverige Bakar så bar Tina en klänning från Indiska. TV4play/Hela Sverige Bakar
Klänning Tina Nordström Indiska
Klänningen kostar 799 kronor och finns i butik hos Indiska hela hösten. Indiska
Annons
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024Brand logo
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024
Annons