Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Modeexperten: Trendiga tröjan från svenska märket syns överallt just nu

11 okt, 2024
AvStina Meyerson
FotografShutterstock/TT
trendig stickad tröja
Modeexperten Stina Meyerson trendspanar och riktar blicken mot en särskild stickad tröja från ett svenskt märke, som tycks synas överallt just nu! Här är allt du vill veta om den argylemönstrade tröjan som många modeprofiler fått upp ögonen för.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Streetstyle från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Streetstyle från modeveckan i Köpenhamn

Ett av sängens nyckelplagg är givetvis den stickade tröjan och den här säsongen ser vi allt från tajta, finstickade varianter till mer oversized modeller med överdimensionerade kragar.

I vårt klimat är såklart stickade plagg självklara val till hösten och vintern och det är inte bara skönt och varmt, utan också riktigt snyggt. Till vardags kan du styla den stickade tröjan med ett par avslappnade jeans, en stilren kappa och ett par sköna seglarskor till exempel och om du vill klä upp tröjan lite mer kan du istället välja kostymbyxor, boots och varför inte en trendig fuskpälskappa?

Annons

Den senaste tiden har en särskild stickad tröja stått i centrum – och det är faktiskt en färgglad modell från ett svenskt märke som hamnat i blickfånget.

rutig stickad tröja för dam 2024
Foto: Shutterstock/TT

Här hittar du trendiga stickade tröjan

Tröjan i fråga är en argylemönstrad modell i vinrött, körsbärsrött och koboltblått och är signerad populära COS. På sociala medier syns den stickade tröjan nu titt som tätt på olika modeprofilers konton – och den har även tagit plats på streetstyle-scenen.

Under Paris modevecka i slutet av september, inför de kommande vår- och sommarkollektionerna 2025, fångades exempelvis en besökare på bild iförd den omtyckta tröjan.

Annons

Vill du spana in den färgglada, stickade tröjan ytterligare? Här hittar du modeprofilernas favorit!

Stickad tröja med argylemönster

COS

Tröjan från COS är gjord av ull, mohair och alpacka och har en mjuk, lyxig känsla – utöver att den kan agera härlig färgklick i ens outfit.

Annons