Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

15 trendiga modenyheter du kan bära både nu och i höst

02 jul, 2024
Trendiga modenyheter hösten 2024
Bland veckans modenyheter finns mängder av plagg och accessoarer som prickar in hösten och vinterns stora trender – och som du dessutom kan börja bära redan nu.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesternaBrand logo
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesterna

I många butiker och webbshoppar pågår sommarrean för fullt, där det är möjligt att komplettera semestergarderoben med allt från trendiga till tidlösa favoriter. Men samtidigt fylls också utbudet av spännande modenyheter på och höstens mode står redan i fokus – och säsongens stora trender gör redan nu ett stort avtryck.

Röd klänning med rosett och rosettfrisyr
Rosetter är ett av de stora trendinslagen hösten och vintern 2024.Claire Guillon

Trendiga modenyheter hösten 2024

Feminas shoppingredaktör har handplockat veckans bästa modenyheter som både går att bära nu under sommaren och som prickar in säsongens stora trender hösten och vintern 2024.

1/15

Stickat set

MQ Marqet

Skulpturala former står högt i kurs under den kommande hösten och vintern, då vi såg det hos många modehus. Det här vackra stickade setet har en topp med snygg peplumeffekt och en matchande kjol som kan bäras året runt.

2/15

Örhängen

Edblad

Den skulpturala trenden går lika bra att applicera på smycken, genom att satsa på ett par statementörhängen. Dessa örhängen har en vacker snurrad form och finns i flera olika storlekar.

3/15

Kritstrecksrandigt set

The Garment

I höst och vinter ser vi skräddat av alla olika slag på modescenen, gärna i form av nytänkande silhuetter och oväntade plagg. Detta matchande set med en mörkgrå kritstrecksrandig tubtopp och vid kostymbyxa funkar till såväl jobb som fest, och går att börja bära redan nu.

4/15

Hårrosett

Kappahl

Under den kommande säsongen ser vi rosetter i alla möjliga former – på allt från kläderna till i håret. Den här eleganta svarta hårrosetten lyfter vilken frisyr som helst, från vardag till fest.

5/15

Kofta

By Malene Birger

Hösten 2024 ser vi stickat i nya och spännande versioner, något som den här koftan visar prov på. Den är gjord i en skön stickad kvalitet, samtidigt som den har vida ärmar och en markerad midja med dubbla knappar som får den att se riktigt elegant ut.

6/15

Croppad jacka

Cos

En annan nyhet som har en riktigt vacker silhuett är den här korta jackan, som går att kombinera med allt från minikjolen i sommar till jeansen i höst.

7/15

Kabelstickat set

Lindex

Ett stickat matchande set med kabelstickad effekt som består av en midikjol och en kortärmad stickad tröja. Bär delarna tillsammans eller var för sig – de kommer vara lika stilsäkra.

8/15

Röd klänning

MQ Marqet

Den röda klänningen är ett av höstens stora trendplagg och denna finstickade variant kommer bli lätt att styla med allt från kavajen till stickade tröjan eller jeansjackan nu i sommar.

9/15

Topp med rosetter

Weekday

De trendiga rosetterna gör sig också bra på de toppar vi har sett hela våren och sommaren, och som alltså kommer hålla stilen även i höst.

10/15

Kavaj

Kappahl

En elegant kavaj i en neutral nyans, som exempelvis denna mörkgrå. är ett basplagg som alltid kommer ha en plats i basgarderobem. Den här har den perfekta silhuetten och finns i storlek L-3XL.

11/15

Stickad topp

Lindex

Under våren har preppy-trenden varit stor, och många av plaggen som prickar in den trenden är tidlösa varianter som håller stilen under lång tid framöver. Ett exempel är den här finstickade toppen med knappar och kontrastfärgade detaljer, som är ett roligare alternativ till den klassiska vita t-shirten.

12/15

Röd satinkjol

& Other Stories

Röda nyanser syns inte bara på klänningar i höst och vinter utan på alla möjliga plagg i garderoben. Den här satinkjolen håller stilen lika bra i sommar som till vinterns alla fester.

13/15

Halsband med rosetter

Cos

Det är uppenbart att vi inte kan få nog av rosetterna, som även går att ta in i smyckesgarderoben med detta silverfärgade halsband. Det finns även matchande örhängen med liknande design.

14/15

Svart klänning

& Other Stories

Den svarta klänningen med vackra dekorationer är ett trendplagg i höst och vinter som är både stilsäkert och riktigt användbart. Den här midiklänningen har volangdetaljer och tunna axelband som knyts på axeln för en stilsäker look.

15/15

Kavaj med markerad midja

Gina tricot

Blazern med markerad midja har dykt upp mer och mer de senaste säsongerna och fortsätter stå sig stark. Den här vackra varianten i en ljusbeige nyans ger en fin silhuett och håller stilen år efter år.

Annons