Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Populära höstplagget från TV4 Nyhetsmorgon – som är både snyggt och bekvämt

26 sep, 2024
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4
Söker du efter inspiration till höstens outfits? Då har du hamnat helt rätt – vi guidar dig nämligen till det perfekta höstplagget som återkommit i TV4 Nyhetsmorgon den senaste tiden!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så håller du stilen - 5 smarta modetipsBrand logo
Så håller du stilen - 5 smarta modetips

Som vanligt bjuder TV4 Nyhetsmorgon inte bara på spännande gäster och inslag, utan också en hel del stilinspiration. Vi går ju som bekant mot höst och de senaste dagarna har vi kunnat spana in ett nygammalt favoritplagg som ofta återkommer under de kallare månaderna.

Vi talar givetvis om den stickade klänningen, som är den perfekta höstklänningen då den inte bara är stilsäker utan också både bekväm och värmande att ha på sig. Nyligen har vi kunnat skåda den på åtminstone två programledare i det populära programmet – och fler lär det utan tvekan bli!

Annons

Stickad klänning i TV4 Nyhetsmorgon

En av de populära programledare som vi nyligen har sett i den stickade klänningen är Sofia Geite, som tillsammans med stylisten Siroun Forsberg valde en stilsäker variant i en trendig mörkbrun nyans.

Klänningen har en smickrande passform tack vare de lätt oversized ärmarna och knytskärpet i midjan som ger en snygg silhuett. Den finns dessutom i en mängd andra färger.

Rania Shemoun Olsson i stickad klänning

En annan programledare som har valt den stickade klänningen är Rania Shemoun Olsson, som har bjudit på inte mindre än två stilsäkra varianter.

Annons

En av dem är, liksom Sofia Geites variant, ett tidlöst val i klassiskt svart. Den har långa ärmar som blir vidare och har en slits i ärmsluten, samt knappar hela vägen fram.

Stickad klänning med knappar

Bubbleroom

Men Rania har också vågat ta ut svängarna med färg. Vi har nämligen också kunnat se henne i den här lila stickade klänningen.

Klänningen har en lätt randig effekt, långa ärmar och en hög polokrage och sitter riktigt snyggt på.

Annons