Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Vardagsväska för dam – 12 tidlösa favoriter

30 aug, 2024
Snygga och tidlösa vardagsväskor för dam
Från rymliga toteväskor till mindre varianter som fungerar lika bra till vardagsbestyren som till festen – här är tio tidlösa vardagsväskor för alla tillfällen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024Brand logo
Feminas modechef: Tre trender från Köpenhamns modevecka 2024

En stilsäker väska med tidlös design är inte bara praktisk för att få med dig dina saker – den kan också bidra till en lyxig stil som ser exklusiv ut. Tricket är att välja en variant som har en någorlunda minimalistisk design, och den får gärna gå i neutrala toner som svart, beige eller brunt.

En variant i skinn brukar ofta både hålla länge och åldras fint, men idag finns det även många andra fina väskor i såväl fuskskinn som andra veganska material.

Annons
Outfit med brun kostym, brun väska och svarta stövlar
Kombinera väskan med andra nyanser av samma kulör för en elegant look i höst.Foto: TT/Lucia Sabatelli/action press/Shutterstock
Caroline de Maigret i en vit kostym, svart väska och svarta loafers
Det är lika snyggt att satsa på kontraster i kläder och accessoarer.Foto: TT/Claire Guillon

Vardagsväska – 10 tidlösa favoriter 2024

Från rymliga toteväskor som rymmer allt man kan tänka sig, till behändiga mindre väskor med plats för mobil, nycklar och plånbok – här är 10 snygga och praktiska vardagsväskor för alla tillfällen.

Annons

Psst! Letar du efter en väska som passar till kontoret? Här kan du även hitta din perfekta jobbväska där du bland annat får plats med datorn.

1/12

Brun mockaväska

Arket

Brun mocka är ett av de allra trendigaste materialen hösten 2024, och är perfekt att ta in i looken med den här vackra väskan.

2/12

Rymlig väska

Day et

Behöver du ofta ha med dig allt från dator och laddare till andra nödvändigheter? Då gör du rätt i att spana in den här snygga varianten med en elegant logga.

3/12

Brun väska

Arket

Stilsäker brun skinnväska med en boxig form och ett brett handtag med spänne. Väskan finns i flera olika färger och storlekar.

4/12

Crossbodyväska

Cos

Om du är ute efter en liten och behändig vardagsväska som rymmer det viktigaste är den här ett riktigt fint val. Den har en liknande design som Marimekkos populära Karla-väska, men med en mer minimalistisk touch. Den har ett brett justerbart axelband och finns i flera fina färger

Liten svart skinnväska med crossbody från Cos
5/12

Flätad väska

Calvin Klein

En tidlös svart väska i shoppermodell med flätad effekt. Den har en bred axelrem och är gjord i skinnimitation.

6/12

Mockaväska

Becksöndergaard

En stilsäker stor mockaväska med en trendig halvmåneformad design. Den stängs med dragkedja och har en reglerbar axelrem.

Brun beige hoboväska i mocka från Becksöndergaard
7/12

Väska med guldlogga

MQ Marqet

Svart skinnväska i en mindre modell. Den har en guldfärgad logga fram och ett axelband som kan förlängas med en snygg guldfärgad kedja.

Svart väska med axelband och guldlogga från MQ Marqet
8/12

Röd väska

Arket

Ta in en av säsongens trendfärger i din look med den här stilsäkra väskan i en snygg röd nyans.

9/12

Mönstrad toteväska

By Malene Birger

En annan rymlig väska som passar till många olika tillfällen är By Malene Birgers klassiska variant, med sitt populära mönster. Träningskläder, jobbdator eller andra prylar – i den eleganta och rymliga väskan får du plats med det mesta.

Rymlig svart och brun mönstrad väska från By Malene Birger
10/12

Quiltad väska

Cos

Behöver du få med dig mycket saker? Då är Cos oversize quiltade väska väl värd att spana in. Den kan bäras både crossbody eller över axeln och finns i en mängd olika färger och storlekar – från mini till den här stora.

Vit stor quiltad crossbody-väska från Cos
11/12

Rundad väska

Mango

Stilsäker väska med rundad design och en enkel axelrem. Den är gjord i skinnimitation och finns även i svart.

12/12

Toteväska

MQ Marqet

I en stor väska kan det vara svårt att snabbt hitta det man letar efter, men den här varianten i läderimitation har en smart innerväska där du kan ha allt från datorn till mindre prylar och värdesaker.

Svart stor väska med två handtag i skinnimitation från MQ Marqet
Annons