Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Så bär populära programledarna höstens trendfärg – enkla stylingknepet

07 okt, 2024
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4
Jenny Strömstedt, Tilde de Paula Eby och Soraya Lavasani i vinröd blus i Tv4
En av höstens stora trendnyanser har redan börjat ta plats i TV4 Nyhetsmorgon och Efter fem och har burits av flera hyllade programledare. Spana in hur de väljer att styla den trendiga färgen!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna

Höstsäsongen är nu i full gång, inte minst när det kommer till modet. För i och med de sjunkande temperaturerna och mörkare kvällarna byter vi ut sensommarens svala och ljusa plagg mot mer värmande varianter i höstens toner.

Den senaste tiden har vi till exempel kunnat se mängder av stickade klänningar i TV4 Nyhetsmorgon, och nu skådar vi även en annan trend som dykt upp i både morgonprogrammet och i Efter fem.

Vinröda blusar i TV4 Nyhetsmorgon och Efter fem

Den senaste trenden som flera av de hyllade TV4-programledarna, tillsammans med stylisten Siroun Forsberg, har hakat på är det vinröda modet, som vi ser i många olika nyanser den här säsongen. Olika röda toner är som bekant en av höstens största trender, och både Jenny Strömstedt, Tilde de Paula och Soraya Lavasani har valt att ta in färgen i sin outfit i form av en trendig topp eller blus. Alla tre har också valt att kombinera den med den mest tidlösa nederdelen – nämligen ett par svarta byxor.

Annons

Jenny Strömstedt i vinröd blus

När Jenny Strömstedt sände TV4 Nyhetsmorgon i helgen valde hon en stilsäker blus i en mörkt vinröd nyans, med långa ärmar och volangdetaljer. Till den bar hon ett par skinnbyxor med raka ben och ett par slingbacks i samma nyans som blusen.

Blus med volanger

& Other Stories

Den snygga blusen kommer från & Other Stories och är lika snygg med ett par jeans i höst.

Skinnbyxor

& Other Stories

De stilsäkra byxorna i läder kommer från samma kedja och är ett tidlöst val som går att bära säsong efter säsong.

Slingbacks

& Other Stories

De stilsäkra skorna i en vinröd nyans.är för tillfället slutsålda, men du kan hålla utkik ifall de kommer in i lager igen.

Tilde de Paula Eby i vinröd topp

TV4-programledaren Tilde de Paula Eby har alltså även hon anammat den vinröda trenden. I en sändning av Efter fem kunde vi se henne i denna långärmade topp som drar med åt det plommonlila hållet, som hon kombinerade med ett par tidlösa svarta kostymbyxor med lätt utsvängda ben.

Annons

Draperad topp

& Other Stories

Även Tilde de Paula Ebys topp kommer från & Other Stories och har en knytdetalj samt en snygg draperad effekt vid den asymmetriska skärningen.

Soraya Lavasani i vinröd blus

Alla goda ting är tre, och så även de vinröda tendenserna i TV-rutan, för även Soraya Lavasani har valt de vinröda tonerna i en sändning av TV4 Nyhetsmorgon. Liksom Jenny Strömstedt bar hon den snygga vinröda blusen med ett par stilsäkra skinnbyxor.

Plisserad blus

MQ Marqet

Sorayas snygga topp har en plisserad effekt och en hög krage som ger ett exklusivt intryck.

Skinnbyxor

Dobber

De snygga byxorna som Soraya bar med blusen är gjorda i skinnimitation och har en lätt utställd effekt i bensluten.

Annons