Trendar: 10 bästa filmerna från 80-talet Nostalgiska barnprogram vi aldrig glömmer Så gick det för skådisarna i Saltkråkan Så lever de kvinnliga idrottsstjärnorna idag Kändisarnas dubbelgångare

Mick Jagger har åtta barn – så ser de ut

29 apr, 2022
AvAino Oxblod
FotografTT.
Rolling Stones-sångaren Mick Jagger har varit en av världens största rockstjärnor i sex decennier, och satt sitt avtryck på rockmusiken.
Under en 46-årsperiod har artisten också hunnit skaffa åtta barn med fem olika kvinnor.
Så här ser Mick Jaggers alla barn ut idag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Sedan Mick Jagger bildade rockbandet Rolling Stones 1962 har han varit en av världens största rockstjärnor – trots att bandet firar 60 år i år säljer de fortfarande ut arenor världen över, och har hyllats av generationer av artister.

Som många andra rockstjärnor av samma kaliber har Mick Jagger under sin långa karriär hunnit skaffa många barn med en rad olika kvinnor – närmare bestämt åtta barn med fem olika kvinnor under 46 års tid.

– Han är en väldigt vis man som brinner för sina barn. Han finns alltid där och det har varit en fin upplevelse, har exet Luciana Gimenez sagt om Mick Jagger som pappa, i en intervju med The Mirror.

Annons

Här är stjärnans alla barn!

Karis Jagger – född 1970

Karis Jagger är Mick Jaggers äldsta barn, fött fjärde november 1970 av Marsha Hunt. Hon är idag volontär och filantrop, och driver en hemsida inriktad på mat, vänskap och kultur tillsammans med sin vän Fabienne. Sedan 2000 är Karis gift med maken Jonathan M. Watson och de har barnen Mazie och Zak ihop.

Karis Jagger med barnen Mazie och Zak Jagger.

Jade Jagger – född 1971

Året därpå föddes Jaggers andra dotter, som han fick med hustrun Bianca Jagger. Hon följde med på föräldrarnas glamourösa liv som barn, och ska bland annat blivit barnvaktad av Andy Warhol.

Annons

Idag är Jade smyckesdesigner, och gift med maken Adrian Fillary. Paret har tre barn – Assisi, Ray och Amba.

Jade Jagger 2022.

Elizabeth Jagger – född 1984

13 år efter dotter nummer två blev Mick Jagger pappa för tredje gången – även denna gång till en dotter. Elizabeth är det äldsta av de fyra barn som Jagger fick med modellen Jerry Hall. Mick och Jerry blev tillsammans 1977, och höll ihop i över 20 år innan de gick skilda vägar 1999 på grund av Jaggers otrohetsaffärer.

Annons

Elizabeth Jagger är filantrop och feministisk aktivist, och har också haft en karriär som modell.

Elizabeth Jagger på Vanity Fairs Oscarsfest 2019.

James Jagger – född 1985

1985 blev Jagger pappa till en son för första gången, när James föddes i augusti. James har ärvt sin pappas musikaliska talang, och både sjungit och spelat gitarr i punkbandet Turbogeist. Han har också gjort en del skådespelarjobb.

2015 gifte sig James med hustrun Anoushka Sharma.

James Jagger på väg till sin pappas fest 2018.
Annons

Georgia May Jagger – född 1992

Georgia May Jagger är en av sångarens mest kända barn, då hon själv har en framgångsrik karriär som modell. Hon har synts på omslag för de stora modemagasinen Vogue, Elle och Harper's Bazaar, och gjort kampanjer för både Versace och H&M.

Georgia May Jagger på Chanels modevisning för vintern 2022.

Gabriel Jagger – född 1997

1997 föddes sonen Gabriel, som blev Mick Jaggers sista barn med Jerry Hall innan uppbrottet. Till skillnad från många av sina syskon har Gabriel valt bort rampljuset så gott han kunnat, utöver några jobb som modell. Gabriel är intresserad av poesi, och grundade poesiplattformen WhyNow 2019. 2020 förlovade han sig med kärleken Anouk Winzenried, och 2021 gifte sig paret.

Annons
Gabriel Jagger 2017.

Lucas Jagger – född 1999

Samma år som Jaggers relation med Hall tog slut, så föddes hans son Lucas. Lucas Jagger är barn till modellen Luciana Gimenez, och går i både sin mammas och halvsysters fotspår som fotomodell. 2020 var han på omslaget till magasinet Not a teen.

Lucas Jagger på Louis Vuittons modevisning 2022.

Deveraux Jagger – född 2016

17 år efter syskonet närmast i ålder, och 46 år efter sin äldsta syster, föddes Deveraux Jagger den 8 december 2016. Hans mamma är balettdansösen Melanie Hamrick, som Mick Jagger varit tillsammans med sedan 2014. Melanie delar regelbundet med sig av bilder på sin lilla son på sociala medier.

Annons
Deveraux Jagger med sin mamma på premiär för Peter Rabbit 2, 2021.

Källa: Closer weekly.

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
Annons