21 jul, 2014
Nutellapizza med hallon och mynta.
AvLotta Hansson
Annons
(4 personer)
1 sats pizzadeg, se recept här »
Till servering:
nutella
4 dl färska eller styckfrysta hallon
50 g mandelspån
färsk mynta
florsocker
Beredning: Sätt ugnen på maxtemperatur, ca 250°. Placera stenskivan i botten på ugnen. Ta ut degen och låt den stå i rumstemperatur tills ugnen har kommit upp i temperatur och stenskivan blivit riktigt varm, 40–50 min beroende på ugn. Kavla ut degbullarna på mjölad bänk till 7–8 mm tjocka plattor. Placera pizzan på stenskivan och baka i ca 4 min vänd på pizzan och baka i ytterligare 4 min. Ta ut och bred på generöst med nutella. Toppa med hallon och mandelspån. Pudra florsocker över. Njut!
Av MIKI CUTIC
Foto HELÉNE LINSJÖ
Annons