Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier

Nutellapizza med hallon och mynta.

21 jul, 2014
AvLotta Hansson
Nutellapizza med hallon och mynta.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Nutellapizza med hallon och mynta.

(4 personer)

1 sats pizzadeg, se recept här »

Till servering:

nutella

4 dl färska eller styckfrysta hallon

50 g mandelspån

färsk mynta

florsocker

Beredning: Sätt ugnen på maxtemperatur, ca 250°. Placera stenskivan i botten på ugnen. Ta ut degen och låt den stå i rumstemperatur tills ugnen har kommit upp i temperatur och sten­skivan blivit riktigt varm, 40–50 min beroende på ugn. Kavla ut degbullarna på mjölad bänk till 7–8 mm tjocka plattor. Placera pizzan på stenskivan och baka i ca 4 min vänd på pizzan och baka i ytterligare 4 min. Ta ut och bred på generöst med nutella. Toppa med hallon och mandelspån. Pudra florsocker över. Njut!

Av MIKI CUTIC

Foto HELÉNE LINSJÖ

Annons