03 dec, 2014
Redskapen stjärnkockarna inte kan vara utan
AvLotta Hansson
Annons
– En bra stekpanna. Här ska man inte snåla. Leta efter en som fördelar värmen bra och som är uppbyggd i flera lager. Själv har jag en från Risoli och är mycket nöjd.
Laga Pauls fläsksida med långsamt stekt paprika. Foto Jakob Fridholm
– Mixerstav.
Laga Monikas babootie en sydafrikansk färsrätt med smak av curry. Foto Eva Maria Rundquist
– Min lilla klotgrill från Weber. Den går varm året om hemma hos oss.
Laga Niklas skånska äggakaka. Foto Mathias Nordgren
Annons
– En riktigt vass kniv.
Laga Magnus syltkakor. Foto Erik Olsson
– En japansk mandolin.
Foto Måns Jensen
Annons
– En spis som kan bli riktigt varm.
Foto Daniel Ohlsson
– Microplanes rivare. Jag ger bort dem i present till alla. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det är jag inte.
Foto Magnus Carlsson
Annons
– Min gjutjärnsgryta. Den kan man ha till allt, både baka och laga mat i.
Foto Carl Kleiner
– Min handvisp! Perfekt när man vill göra något snabbt.
Foto Heléne Linsjö
Annons
– Min mortel, det är nog den sak som jag använder mest. Jag är också väldigt glad för min nya juicemaskin, fast den skulle jag kunna klara mig utan.
Foto Linus Meyer
Annons