Trendar: Nostalgi Julen Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier Helikopterrånet - så ser de ut i verkligheten

Redskapen stjärnkockarna inte kan vara utan

03 dec, 2014
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Paul Svensson  – En bra stekpanna. Här ska man inte snåla. Leta efter en som fördelar värmen bra och som är uppbyggd i flera lager. Själv har jag en från Risoli och är mycket nöjd. Foto Jakob Fridholm
Paul Svensson
– En bra stekpanna. Här ska man inte snåla. Leta efter en som fördelar värmen bra och som är uppbyggd i flera lager. Själv har jag en från Risoli och är mycket nöjd.
Laga Pauls fläsksida med långsamt stekt paprika. Foto Jakob Fridholm
Monika Ahlberg  – Mixerstav. Foto Eva Maria Rundquist
Monika Ahlberg
– Mixerstav.
Laga Monikas babootie en sydafrikansk färsrätt med smak av curry. Foto Eva Maria Rundquist
Niklas Ekstedt  – Min lilla klotgrill från Weber. Den går varm året om ­hemma hos oss. Foto Mathias Nordgren 
Niklas Ekstedt
– Min lilla klotgrill från Weber. Den går varm året om ­hemma hos oss.
Laga Niklas skånska äggakaka. Foto Mathias Nordgren
Annons
Magnus Nilsson  – En riktigt vass kniv. Foto Erik Olsson
Magnus Nilsson
– En riktigt vass kniv.
Laga Magnus syltkakor. Foto Erik Olsson
Anders Vendel  – En japansk mandolin. Foto Måns Jensen
Anders Vendel
– En japansk mandolin.
Foto Måns Jensen
Annons
Jennie Walldén  – En spis som kan bli riktigt varm. Foto Daniel Ohlsson
Jennie Walldén
– En spis som kan bli riktigt varm.
Foto Daniel Ohlsson
Lisa Lemke  – Microplanes rivare. Jag ger bort dem i present till alla. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det är jag inte. Foto Magnus Carlsson
Lisa Lemke
– Microplanes rivare. Jag ger bort dem i present till alla. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det är jag inte.
Foto Magnus Carlsson
Annons
Sébastien Boudet  – Min gjutjärnsgryta. Den kan man ha till allt, både baka och laga mat i. Foto Carl Kleiner
Sébastien Boudet
– Min gjutjärnsgryta. Den kan man ha till allt, både baka och laga mat i.
Foto Carl Kleiner
By Diadonna  – Min handvisp! Perfekt när man vill göra något snabbt. Foto Heléne Linsjö
By Diadonna
– Min handvisp! Perfekt när man vill göra något snabbt.
Foto Heléne Linsjö
Annons
Lisa Förare Winbladh – Min mortel, det är nog den sak som jag använder mest. Jag är också väldigt glad för min nya juicemaskin, fast den skulle jag kunna klara mig utan. Foto Linus Meyer
Lisa Förare Winbladh
– Min mortel, det är nog den sak som jag använder mest. Jag är också väldigt glad för min nya juicemaskin, fast den skulle jag kunna klara mig utan.
Foto Linus Meyer
Annons