Redskapen stjärnkockarna inte kan vara utanmat och dryck03 dec, 2014AvLotta HanssonSpara artikelFör att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett kontoAnnonsPaul Svensson – En bra stekpanna. Här ska man inte snåla. Leta efter en som fördelar värmen bra och som är uppbyggd i flera lager. Själv har jag en från Risoli och är mycket nöjd. Laga Pauls fläsksida med långsamt stekt paprika. Foto Jakob Fridholm Monika Ahlberg – Mixerstav. Laga Monikas babootie en sydafrikansk färsrätt med smak av curry. Foto Eva Maria Rundquist Niklas Ekstedt – Min lilla klotgrill från Weber. Den går varm året om hemma hos oss. Laga Niklas skånska äggakaka. Foto Mathias Nordgren AnnonsMagnus Nilsson – En riktigt vass kniv. Laga Magnus syltkakor. Foto Erik Olsson Anders Vendel– En japansk mandolin.Foto Måns Jensen AnnonsJennie Walldén– En spis som kan bli riktigt varm.Foto Daniel Ohlsson Lisa Lemke– Microplanes rivare. Jag ger bort dem i present till alla. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det är jag inte.Foto Magnus Carlsson AnnonsSébastien Boudet– Min gjutjärnsgryta. Den kan man ha till allt, både baka och laga mat i.Foto Carl Kleiner By Diadonna– Min handvisp! Perfekt när man vill göra något snabbt.Foto Heléne Linsjö AnnonsLisa Förare Winbladh– Min mortel, det är nog den sak som jag använder mest. Jag är också väldigt glad för min nya juicemaskin, fast den skulle jag kunna klara mig utan.Foto Linus Meyer receptmat och dryckAnnons